Babaji, Iisus, Yogananda, Sri Yukteswar, Mataji, Lahiri Mahasaya și Krishna

Vibrația Entității Avatar se transmite printr-o extensie umană, care știe foarte bine să-și joace rolul într-o lume tot mai complexă.

Literatura spirituală din ultimii 20-30 de ani a abordat o serie întreagă de aspecte ale evoluției spirituale, pe care foarte mulți dintre noi le-am găsit comentate cu lux de amănunte în multe cărți traduse și la noi. Cu toate acestea există un termen pe care personal nu l-am găsit în nici una dintre cărțile care mi-au ajuns în mâini, și cred că după revoluția din 89 am citit cel puțin 100 de cărți de spiritualitate și esoterism. În nici una nu am găsit termenul despre care voi comenta în acest articol.

Despre ce este vorba…? Foarte puțini dintre fanii literaturii spirituale au auzit de expresia „Realizat în viață”. Este vorba desigur despre o persoană care se află într-un stadiu deja de trezire spirituală încă din naștere. Ce vrea să spună în realitate această expresie?

Păi să vedem…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

  
Următorul episod<< Avatarii și extensiile lor (II)Avatarii și extensiile lor (IV) >>
Acest articol face parte 3 din 5 seria Avatarii și extensiile lor
Articolul precedentDespre mutatul la oraș
Articolul următorCe este coerența inimii?
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile