Babaji, Iisus, Yogananda, Sri Yukteswar, Mataji, Lahiri Mahasaya și Krishna
Timp estimat de citire: 3 minute

A fi o extensie de Avatar presupune să ai o configurație energetică aparte față de majoritatea oamenilor acestei lumi.

Planul fizic 3D are regulile lui pe care știința le-a descoperit în ultimele decenii, deși Știința Spirituală le cunoaște de milenii.

Am pornit în introducerea acestui articol de la legile planului fizic, deoarece acestea sunt și ele legi divine care sunt valabile pentru orice spirit care vine să ia un trup aici, indiferent de nivelul său de evoluție spirituală. De aceea este simplu de înțeles că inclusiv spiritele evoluate care au venit aici, cum au fost de exemplu Yogananda, Sai Baba, Iisus, Buddha Gautama, Zarathustra sau Krishna, s-au adaptat legilor planului fizic, pe care în cele din urmă l-au transcens.

Este foarte important de știut și de înțeles în actuala epocă numită modernă, că aceste Spirite Avatar nu mai vin ele însele „în persoană” cum se spune, ci de-a lungul vremurilor și-au realizat diferite extensii, acestea îndeplinind mai departe rolul de a perpetua învățătura Spiritului Avatar care a lăsat acea învățătură. În acest sens de exemplu putem spune că actualul Dalai Lama poate fi o extensie a lui Gautama Buddha, deoarece chiar dacă este exilat cu întreaga sa cohortă de călugări tibetani, propovăduiește prin lume peste tot pe unde merge învățătura compasională a lui Gautama Buddha.

Dacă ne vom referi la Iisus, știm că în Evul Mediu, dar și în prezent, au fost atâția misionari atunci și predicatori în prezent, care propovăduiesc învățătura evangheliilor creștine. Am putea spune că și aceștia ar fi extensii ale spiritului lui Iisus? Probabil că nu, deoarece îi putem considera pe toți aceștia doar niște persoane care propagă o învățătură. Misionari care duc mai departe litera Bibliei, deși mulți dintre ei sunt fanatici și habotnici, iar spre deosebire de ei – care mai mult propagă idolul decât învățătura, Dalai Lama chiar aplică învățătura.

Următorul episod<< Avatarii și extensiile lor (III)Avatarii și extensiile lor (V) >>
Articolul precedentCheile Genelor – Placebo și Nocebo (I)
Articolul următorCe este coerența inimii? (II)
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile