Babaji, Iisus, Yogananda, Sri Yukteswar, Mataji, Lahiri Mahasaya și Krishna

Ceea ce este o extensie a unui Avatar se încearcă acum de către unele grupuri de cercetare să se obțină cumva pe cale artificială.

Societatea planetară cunoaște la ora actuală un salt foarte important, implicând domeniul tehnologic și pe cel al științei în general. Din această cauză cele câteva miliarde de ființe umane trăiesc deja la marginea Erei Digitale, care se anunță tot mai mult la orizont.

Faptul că folosim tot mai mult elementele tehnologiei moderne, de la televizoare smart adică deștepte și până la căști de ureche minuscule, indică tot mai mult că devenim o specie hibridizată cu ciberneticul. După cum vedem, datorită faptului că nu avem răbdare să ne dezvoltăm pe cale naturală capacitățile spirituale, recurgem la ajutorul tehnologiei moderne, folosind tot felul de variante. De exemplu, pentru cei care-și pierd o parte dintr-o mână sau dintr-un picior, există deja proteze moderne acționate de mintea individului respectiv, deși sunt destul de scumpe. În loc de a folosi tehnologia pentru a ne completa membrele amputate, de ce știința nu folosește proteinele care există în unele mici viețuitoare, cum sunt unele specii de șopârle mici, a căror coadă dacă se rupe se reface complet în vreo 2-3 săptămâni? Am putea folosi astfel și noi oamenii substanțe naturale pentru regenerarea completă a unor părți din corp pierdute în urma unor incidente/accidente. Desigur, mai trebuie ca oamenii de știință să dovedească o reală deschidere către asemenea chestiuni care au legătură cu capacitățile spirituale…

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Avatarii și extensiile lor (IV)

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?