Avatarul României
© CC BY-ND 2.0 / Damanhur / Flickr

Tot ceea ce face Avatarul României vizează în primul rând respectarea liberului arbitru.

Viaţa în univers se manifestă sub formă de cicluri exacte, totul evoluând în sensul unei spirale, însă tot ceea ce există nu se întoarce în acelaşi punct de unde a plecat, ci se mută pe un nivel superior. Astfel Creaţia are un sens progresist şi constructiv în acelaşi timp.

Desigur că mulţi s-ar putea întreba „dar dacă aşa stau lucrurile, atunci de ce vedem că periodic multe lucruri se distrug, se dizolvă sau dispar?” 

Acest aspect prezent în Creaţie, aşa cum este şi în alchimie principiul dizolvă şi coagulează, se manifestă la nivelul formelor şi structurilor în mod periodic. Atunci când o asemenea realitate ajunge la apogeul său din toate punctele de vedere ea se dizolvă lăsând locul unei alteia noi şi mai bune. În realitate nu dispare ci ea însăşi trece printr-un proces de transformare. O asemenea realitate este valabilă şi în cazul civilizaţiei umane în ansamblul ei, precum şi în privinţa oricărei naţiuni de pe Pământ, indiferent care ar fi aceea.

Actualmente ne aflăm la începutul mileniului trei din care au trecut 16 ani. Este extrem de puţin în raport cu următorii 1984 de ani, dar oricum ar fi, întreaga civilizaţie se află într-un proces de tranziţie.

Procesul dramatic de transformare a actualei civilizaţii, considerată cea de-a 5-a rasă, va duce la apariţia celei de-a 6-a rase, mult mai performantă din toate punctele de vedere.

Cum şi forţele întunericului sunt prezente în lume, punând această transformare sub semnul unui mare risc dacă n-ar fi şi forţele luminii, apariţia Avatarilor este mai mult decât necesară.

Următoarea rasă umană, succesoarea celei actuale, va fi îndrumată de cei care actualmente se află sub directa coordonare a Avatarilor.

La noi în România acest lucru deja se petrece de câţiva ani încoace, chiar dacă starea de lucruri aparent este aşa cum am văzut-o cu toţii.

În procesele vieţii şi ale universului, ceea ce pare rău este precursorul binelui, şi ceea ce pare bun este antemergătorul răului. Folosim aceste două noţiuni de bine-rău ca să se înţeleagă ceva mai bine asemenea realităţi, însă putem să le acordăm şi sensul de pozitiv şi negativ.

Cum poate fi răul ceva din care să iasă binele şi viceversa?

Răspunsul e simplu!

Noi avem un proverb strămoşesc – „în tot răul e un bine”.

Energiile Yin-Yang chiar asta semnifică şi trebuie înţeles că Principiul Creaţiei este în permanentă acţiune. Astfel nimic nu e bun sau rău pe termen nedefinit. Ele se schimbă între ele la anumite intervale devenind opusul. Tocmai de aceea în perioade ca aceasta de acum, când sub influneţa tehnologiei – aparent bune – riscăm să ne sufocăm singuri conştiinţa, Avatarii şi la noi cel al României impulsionează direcţiile de evoluţie ale societăţii naţionale şi planetare.

În ceea ce priveşte acţiunea Avatarului României, se poate spune că au existat grupuri oculte care, ştiind de existenţa sa manifestată prin intermediul persoanei de care vorbeam în numărul trecut, au încercat să provoace situaţii confuze sau dificile determinând stări de lucruri negative în societate la nivel politic, pentru a genera efecte în cascadă dificil de gestionat la nivelul subtil al mentalului colectiv.

De altfel ne putem uita la toate aceste evenimente din ultimele 2 luni, cu întreaga lor cohortă de energii stârnite în mod agresiv şi temperamental în mentalul colectiv care au tulburat destul de mult balanţa energiilor Egregorului Naţional. Toată acestă atmosferă psiho-mentală a fost întreţinută expres de agenţi ai întunecaţilor pentru a perturba munca Lucrătorilor în Lumină care se află în plan subtil conectaţi la energia Avatarului.

Din punct de vedere al segmentelor misiunii Avatarului, putem să ne referim la readucerea din planurile dimensionale, din nivelele akashice, a energiei strămoşeşti zamolxiene care a existat în vremea regatelor geto-dace. Aceasta trebuie unită cu energia christică existentă în egregorul naţional încă din primele decenii ale secolului 1. Deci în vremea când în Dacia regi erau Comosicus şi Scorilo.

Se pot vedea în neamul românesc două tipuri de energii care nu prea există la alte neamuri europene.

Cea zamolxiană – activă, energică, care se impune prin exigenţă, şi cea christică blândă, protectoare, care manifestă acceptare.

Cele două tipuri de energii acţionează în toate categoriile sociale, şi direcţiile lor de manifestare sunt în atenţia directă a a Avatarului.

De ce?

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR

♥ Contează ce spune lumea?

Următorul episod<< Avatarul României – I

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?