Avatarul României
© Bigstock

Avatarul României este conectat în prezent la energia lui Zamolxe, dar şi la câteva persoane care au fost special pregătite, prin programul lor spiritual din ADN.

În ultimii ani în lume a fost declanşat un val de trezire spirituală care deranjează vechile structuri ale întunecaţilor. Cu toate că în lume în secolul 20 au existat cel puţin 3-4 Avatari cu nivelul de conştiinţă 6D, civilizaţia umană nu a progresat prea mult din punct de vedere moral şi al conştiinţei. Dovadă pentru asta sunt cele mai importante evenimente – majoritatea negative – care s-au petrecut în omenire în ultimii ani.

Însă prezenţa unui Sai Baba, Yogananda, Ramana Maharshi, Dalai Lama şi a altor fiinţe umane spirituale au contribuit fără îndoială la mersul ireversibil către trezirea spirituală planetară.

Recentele evenimentele din ultimii ani şi mai ales la noi în România oferă o perspectivă destul de clară referitor la ceea ce se petrece dincolo de aparenţele cotidiene. Aşa cum am mai prezentat unele informaţii în revistă despre prezenţa unui Avatar de anvergură deasupra României, s-au găsit mulţi după aceea care să pretindă pe internet că sunt întruparea respectivei entităţi. Noi am şi precizat atunci foarte clar că Avatarul acesta nu este întrupat încă, dar acţionează prin intermediul cel puţin a unei anumite persoane care prin nivelul său de evoluţie spirituală dispune de o structură energetică-spirituală aptă să suporte conexiunea cu Avatarul respectiv…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Anonim

Eu sunt 🙂 cel ce sunt ! Sinele superior eu sunt

Marcel Vasiliu

Despre cele scrise de d-voastra am citit in cartile publicate de REMERRA.Informatii avem din plin pt. a intelege schimbarile ce vin doar sa le cautam.Doamne ajuta.