Avatarul României
© Bigstock

Avatarul României este conectat în prezent la energia lui Zamolxe, cu care conlucrează eficient, dar şi la câteva persoane care au fost special pregătite, prin programul lor spiritual din ADN.

În ultimii ani în lume a fost declanşat un val de trezire spirituală care deranjează vechile structuri ale întunecaţilor. Cu toate că în lume în secolul 20 au existat cel puţin 3-4 Avatari cu nivelul de conştiinţă 6D, civilizaţia umană nu a progresat prea mult din punct de vedere moral şi al conştiinţei. Dovadă pentru asta sunt cele mai importante evenimente – majoritatea negative – care s-au petrecut în omenire în ultimii ani.

Însă prezenţa unui Sai Baba, Yogananda, Ramana Maharshi, Dalai Lama şi a altor fiinţe umane spirituale au contribuit fără îndoială la mersul ireversibil către trezirea spirituală planetară.

Recentele evenimentele din ultimii ani şi mai ales la noi în România oferă o perspectivă destul de clară referitor la ceea ce se petrece dincolo de aparenţele cotidiene. Aşa cum am mai prezentat unele informaţii în revistă despre prezenţa unui Avatar de anvergură deasupra României, s-au găsit mulţi după aceea care să pretindă pe internet că sunt întruparea respectivei entităţi. Noi am şi precizat atunci foarte clar că Avatarul acesta nu este întrupat încă, dar acţionează prin intermediul cel puţin a unei anumite persoane care prin nivelul său de evoluţie spirituală dispune de o structură energetică-spirituală aptă să suporte conexiunea cu Avatarul respectiv.

Cu toate că se încearcă întârzierea coborârii accentuate a Avatarului către nivelele mental şi astral ale Zonei Româneşti, prin provocarea de evenimente aşa cum aţi văzut în ultima vreme la noi în ţară, un asemenea proces se află în continuă desfăşurare.

Un Avatar deşi este o entitate de sine stătătoare, se poate manifesta prin intermediul conştiinţei colective la un moment dat. Dar pentru a se putea produce o asemenea infuzie de energie divină în conştiinţa colectivă a societăţii respective, este necesar ca starea generală a acestei conştiinţe colective să fie una echilibrată şi mai ales liniştită într-o bună măsură. Asta pentru a permite o deversare bună şi constantă a energiei la nivelul indivizilor.

Avatarul României este conectat în prezent la energia lui Zamolxe, cu care conlucrează eficient, dar şi la câteva persoane care au fost special pregătite, prin programul lor spiritual din ADN, să manifeste calităţile şi virtuţile necesare găzduirii la momentul cuvenit a unei asemenea energii intense. Aceste persoane sunt necunoscute de către public, deşi pot să aibă deja un rol de tip mediatic în domeniul esoteric în sensul că au o activitate în sensul aducerii cunoaşterii pentru oameni. Una dintre acestea are un corp la vârsta adultă aici în România şi prin simpla sa prezenţă influenţează evoluţia spirituală a societăţii româneşti.

Deşi după cum vedeţi că s-au petrecut evenimente în ultimele săptămâni, cu influenţe negative din partea păpuşarilor întunecaţi care vor să ţină naţia română în stadiu de stagnare, lucrurile nu sunt chiar uşor de îndreptat în sensul pozitiv. Această persoană care găzduieşte conexiunea cu Avatarul are la rândul ei o dublură spirituală adică un al doilea corp în Shamballa. Corpul respectiv se află în stare de meditaţie, iar din informaţiile pe care le avem, după ce-şi va încheia misiunea aici în România, persoana respectivă se va întoarce cu spiritul său în Shamballa preluându-şi acel corp şi este posibil ca de acolo să revină cu acel trup aici în România.

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR
Următorul episodAvatarul României – II >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?