Avem oare un creier cuantic?
Imaginea din stânga are o mărime micrometrică. Cea din dreaptă are distanţe de miliarde de ani lumină. Cea din stânga reprezintă o imaginea unui neuron de şoarece. Cea din dreapta este o simulare a unui conglomerat de galaxii înconjurată de materie neagră.
Timp estimat de citire: 3 minute

Examinând mințile noastre la un nivel cuantic, le putem schimba, iar prin schimbarea lor, schimbăm realitatea care le modelează.

Aşa cum aţi putut citi în prima parte a acestui subiect, avem în realitate un creier cuantic în structura noastră de fiinţe umane. Desigur că forma lui nu este asemănătoare creierului anatomic, dar fiind vorba de totalitatea proceselor psihice şi a trăirilor noastre sufleteşti, acestea configurează mecanismul conştient al unor astfel de fenomene de tip cuantic ce se manifestă la nivelul sufletesc şi de conştiinţă.

Tocmai de aceea de exemplu Fondatorii au dat prin Sal Rachele scala nivelelor de conştiinţă, pe care o puteţi găsi explicată la finalul cărţii „Integrarea sufletului”.

Fiecare nivel de conştiinţă este explicat prin caracteristicile manifestate de către individul uman.

Se poate spune astfel că din punct de vedere spiritual, eşti cu atât mai treaz cu cât trăirile proprii sunt mai ample şi mai conştientizate prin intermediul proceselor mentale, astfel încât mintea să înţeleagă procesele creierului cuantic.

Există o conexiune foarte interesantă între creierul anatomic, cu cele două emisfere ale sale, şi creierul cuantic aflat la nivelul sufletului.

În timp ce creierul mare are arii corticale specializate, multe dintre ele fiind conectate la funcţiile cognitive raţionale şi analitice ale minţii, creierul cuantic – pe straturile sale subtile de la nivelul conştiinţei şi sufletului – poate atinge valori mari din perspectiva frecvenţelor folosite de creierul anatomic.

Altfel spus cele două creiere cooperează în vederea înţelegerii unor trăiri aflate dincolo de limita normalului.

Şi ca să vă exemplificăm aducem în discuţie două aspecte verificate cu ajutorul aparatului Biospecter, cu care se fac evaluări ale personalităţii la cabinetul Cosmos.

Următorul episod<< Avem oare un creier cuantic? – Iraționalul și Psihicul (I)Avem oare un creier cuantic? – Undele Cerebrale (III) >>
SURSĂ123rf
Articolul precedentZeii şi războaiele lor pe Pământ – I
Articolul următorMarte – Misterele Unei Civilizaţii Dispărute – III
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile