Avem oare un creier cuantic?
Imaginea din stânga are o mărime micrometrică. Cea din dreaptă are distanţe de miliarde de ani lumină. Cea din stânga reprezintă o imaginea unui neuron de şoarece. Cea din dreapta este o simulare a unui conglomerat de galaxii înconjurată de materie neagră.
Timp estimat de citire: 3 minute

Practicând o tehnică sau disciplină spirituală, cu ajutorul creierului cuantic sufletesc putem accesa lumile subtile.

După cum aţi putut citi în primele două episoade, conform cazurilor relatate, se pare că într-adevăr la nivelul sufletului, deci psihic, dispunem de un creier cuantic de care nu suntem conştienţi pe deplin. Uneori chiar deloc, dacă ne referim la cei care pun mintea înaintea sufletului în orice chestie trăită zilnic.

Desigur că avem nevoie de raţiune, de logică şi de analiza oricărui lucru, situaţie sau problemă cu care ne confruntăm, dar de multe ori ne dovedim nouă înşine că alegând doar cu mintea, facem greşeli care nu mai pot fi reparate.

În episodul anterior v-am prezentat cazul unei doamne care, aflată în plin festival „Body, Mind, Spirit”, avea o stare cerebrală specifică undelor Theta care apar în mod obişnuit doar atunci când dormim. Evident că printr-o practică de tip Zen sau contemplativă se poate ajunge la asemenea stare foarte relaxată, chiar în timp ce ne desfăşurăm activitatea curentă. Dar un alt domeniu de frecvenţă poate apare atunci când depăşim nivelul de activitate obişnuită, în cealaltă extremă, respectiv al unei activităţi mentale accelerate.

Vorbim de undele beta înalte, a căror frecvenţă este de 21-30 de Hertzi, spre deosebire de cea a undelor beta normale care este de 14-21 Hertzi.

Dacă pentru undele beta normale avem starea de conştienţă normală, aşa cum ne desfăşurăm activitatea de obicei fie acasă, fie la serviciu, undelor beta înalte le corespund două aspecte.

Următorul episod<< Avem oare un creier cuantic? – IIAvem oare un creier cuantic? – IV >>
SURSĂ123rf
Articolul precedentAgrişele: Tinereţe fără bătrâneţe
Articolul următorMarte – Misterele Unei Civilizaţii Dispărute – IV
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
trackback

[…] – Cristalele, instrumente dimensionale – Dosarele COSMOS: Cine l-a creat pe Homo Sapiens? – Avem oare un creier cuantic? – III – Lipsa de calciu şi consecinţele sale – Chipul de pe Marte e real! Cui aparţine? – […]