Avem oare un creier cuantic?
Imaginea din stânga are o mărime micrometrică. Cea din dreaptă are distanţe de miliarde de ani lumină. Cea din stânga reprezintă o imaginea unui neuron de şoarece. Cea din dreapta este o simulare a unui conglomerat de galaxii înconjurată de materie neagră.

Minunile şi miracolele reprezintă modalitatea prin care undele Gamma ale stării de supraconştienţă sau luciditate sunt dirijate prin intermediul Voinţei.

Studiul frecvenţelor cerebrale oferă posibilitatea aflării unor răspunsuri legate de ceea ce numim de obicei miracole. Desigur că există o limită a aparaturii de investigaţie, deoarece există structuri neuronale care se află la graniţa dintre material şi subtil-energetic, ceea ce face deocamdată imposibilă folosirea instrumentelor ştiinţifice actuale.

Vor mai trece 10-20 de ani probabil până când tehnologia va face următorul pas astfel încât să beneficiem de instrumente care să înceapă să investigheze partea subtilă a fiinţei umane, aşa cum o facem cu microscopul de exemplu.

Până în prezent oamenii de ştiinţă au reuşit să identifice cu ajutorul aparatelor moderne ce se întâmplă în creier, atunci când intrăm în diferite stadii de conştiinţă.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Avem oare un creier cuantic? – Puterile Paranormale (IV)Avem oare un creier cuantic? – Tatăl Creator (VI) >>
Acest articol face parte 5 din 8 seria Avem oare un creier cuantic?
Articolul precedentCuantele şi inteligenţa umană – I
Articolul următorMona Lisa extraterestră – III
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile