Avem oare un creier cuantic?
Imaginea din stânga are o mărime micrometrică. Cea din dreaptă are distanţe de miliarde de ani lumină. Cea din stânga reprezintă o imaginea unui neuron de şoarece. Cea din dreapta este o simulare a unui conglomerat de galaxii înconjurată de materie neagră.

Acolo unde conştientul susţine că nu se poate, supraconştientul vine şi demonstrează că se poate.

Studiul frecvenţelor cerebrale oferă posibilitatea aflării unor răspunsuri legate de ceea ce numim de obicei miracole. Desigur că există o limită a aparaturii de investigaţie, deoarece există structuri neuronale care se află la graniţa dintre material şi subtil-energetic, ceea ce face deocamdată imposibilă folosirea instrumentelor ştiinţifice actuale.

Vor mai trece 10-20 de ani probabil până când tehnologia va face următorul pas astfel încât să beneficiem de instrumente care să înceapă să investigheze partea subtilă a fiinţei umane, aşa cum o facem cu microscopul de exemplu.

Până în prezent oamenii de ştiinţă au reuşit să identifice cu ajutorul aparatelor moderne ce se întâmplă în creier, atunci când intrăm în diferite stadii de conştiinţă.

Ştim cum se comportă structura cerebrală când avem unde Beta, Alfa, Theta sau Delta.

Cele patru stadii pe care aparatura le poate studia, pentru că se manifestă în zona de frecvenţe pe care aparatura le poate pune în evidenţă, sunt conectate la arii corticale diferite, în funcţie de activitatea de moment.

Aţi putut citi în urmă cu două episoade despre cazul acelei doamne care în starea de veghe corespunzătoare la nivel cerebral undelor Beta, ea manifesta în realitate undele Theta specifice stării de relaxare totală înainte de a adormi. Cu toate acestea era trează şi pe deplin conştientă, ceea ce duce la ideea că, dacă începem să practicăm o tehnică anume şi suntem perseverenţi, vom putea ajunge să fim la nivel mental în frecvenţa undelor Theta fiind pe deplin conştienţi.

Însă dincolo de cele patru frecvenţe sunt undele Gamma care sunt conectate la Sinele spiritual. Ele pot realiza conexiuni cu undele Theta în urma practicii constante a unor tehnici de respiraţie şi concentrare, astfel încât conştientul cu undele Beta poate fi ocolit.

Trebuie spus că tocmai nivelul undelor Beta – conştientul cu toate informaţiile sale – sisteme de credinţe, de convingeri, de mentalităţi şi înţelegere – este cel care blochează manifestarea capacităţilor spirituale sau paranormale cum le mai spunem noi.

De ce?

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Avem oare un creier cuantic? – IVAvem oare un creier cuantic? – VI >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?