Avem oare un creier cuantic?
Imaginea din stânga are o mărime micrometrică. Cea din dreaptă are distanţe de miliarde de ani lumină. Cea din stânga reprezintă o imaginea unui neuron de şoarece. Cea din dreapta este o simulare a unui conglomerat de galaxii înconjurată de materie neagră.

Căci Iisus însuşi a spus: „Şi voi puteţi face asemenea lucrări, la fel de bine ca mine”. Cum putem atinge un asemenea nivel? Cum să ne folosim creierul cuantic?

Structura noastră cerebrală este o adevărată capodoperă dacă privim în interiorul ei cu microscopul. Ariile corticale specializate, sistemul neuronal, formaţiunile anatomice şi alte componente, toate acestea acestea sunt conectate la chakre, la meridianele de energie ale corpului şi implicit la aura proprie.

V-aţi gândit vreodată că şi starea şi culoarea aurei sunt influenţate de modul în care gândim?

Să zicem că, aşa cum a stabilit Ştiinţa Spirituală şi a confirmat şi ştiinţa modernă în privinţa aurei, că are o culoare de bază, aceasta poate fi însoţită de alte culori secundare, în funcţie de starea prin care trecem.

Să admitem că o persoană are culoarea aurei spirituale galben auriu, ceea ce înseamnă un mental elevat cu înclinaţie către cercetare esoterică şi împărtăşirea cunoaşterii dobândite către alţii.

În funcţie de stările prin care trece o asemenea persoană culoarea secundară se modifică, pentru că aceasta este stabilă pentru o vreme, respectiv până persoana accede la un nou nivel de conştiinţă. Să zicem că verdele pal deschis este culoarea secundară, asta semnificând că individul are echilibru din toate punctele de vedere.

Dacă susţine un seminar la care vin 100 de persoane, de exemplu, această culoare secundară se modifică temporar din verde spre albastru deschis pal, semnificaţia fiind aceea că pentru 2-3 ore cât durează seminarul, persoana are rolul de ghid pentru cei ce vin acolo. Iar la nivel cerebral va avea o emisie de unde Beta.

Deci starea pe care o are pe parcursul seminarului este indicată de modificarea culorii secundare, pentru că aceasta de fapt reflectă o trăire interioară de la nivelul sufletului, unde avem creierul cuantic despre care am comentat în episoadele anterioare.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Avem oare un creier cuantic? – VAvem oare un creier cuantic? – VII >>

1 COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?