După ce s-a terminat nebunia asta cu pandemia, este posibil să urmeze altă chestie pusă la cale de țicniții acestei planete.

În acest număr vom aborda un tip de vise mai puțin obișnuite, mai ales atunci când avem persoane dragi care au plecat în alte lumi și apar în timpul somnului. Și deseori avem vise în care cei cunoscuți, care au plecat dincolo din diverse cauze sau uneori de bătrânețe, ne transmit unele mesaje codate, astfel încât aceste mesaje conțin mai multe elemente într-unul singur. Și o să vă dau doar două exemple, ca să înțelegeți.

În urmă cu doi ani am visat-o pe mama mea, mai exact la începutul lui martie 2020, care plecase spre alte lumi în Mai 2019. Era în casa unde locuiam și stătea la geam, îmbrăcată în pijamaua ei favorită de culoarea piersicii. Privea pe geam tăcută, departe undeva la orizont, fără să spună nimic. În vis, de multe ori, mai putem simți și alte chestii pe care nu le putem percepe în starea de veghe. Mama era tristă, dar eu nu realizam despre ce este vorba. Parcă se gândea la soarta lumii. Ei bine, după 2-3 săptămâni a venit pandemia peste tot în lume. Mi-am amintit de acest vis și am înțeles că spiritul mamei mele mă anunțase dinainte ce avea să urmeze.

Tot în perioada pandemiei am avut un alt vis…

Era pe timp de seară, și undeva la bulevardul din apropiere, care e traversat de linia de tramvai fiind și ghivece din acelea de beton cu arbuști în ele, iar eu eram de-o parte a acestui bulevard. La un moment dat, de cealaltă parte a bulevardului, apar mama, fosta noastră colegă și prietenă de la revistă, doamna Cecilia căreia noi îi spuneam Cici. Amândouă aveau câte o geantă în mână și încercau să treacă bulevardul spre mine. Doar că nu puteau deoarece începuseră să treacă multe mașini. În vis, un bulevard cu multe mașini înseamnă un fel de magistrală prin care circulă spiritele dinspre 3D spre alte dimensiuni și invers. Nici mama, nici Cici nu puteau să treacă bulevardul și după ce m-am trezit am meditat la acest vis ciudat. Geanta pe care o avea fiecare înseamnă bagaj karmic, și probabil ar fi urmat să-mi dea ceva ele din partea ailaltă, ca să pot să îndeplinesc aici niște lucruri anume. Însă nu s-a concretizat nimic.

Mai de curând anul acesta, undeva pe la începutul acestei luni, iarăși mi-a apărut mama în vis. De data aceasta era la fostul bloc unde locuisem, și ea era la geam strigând către mine să vin sus. În jurul meu, adică afară, în vis, lumea alerga și era bezmetică mai peste tot, simțindu-se și ceva panică, și confuzie, și grabă, și îngrijorare. Iar mama continua să strige să vin sus. „Urcă sus” zicea ea, și după ce m-am trezit am meditat de asemenea la acest vis. Era clar că așa cum apărea ea de fiecare dată în vis mă avertiza despre ceva ce poate să urmeze spre mijlocul acestui an. Însă vocea ei nu era liniștită, ca și când ne chema la masă atunci când eram mici. Vocea ei era alarmată de data asta și m-am gândit că într-adevăr, după ce s-a terminat nebunia asta cu pandemia, este posibil să urmeze altă chestie pusă la cale de țicniții acestei planete. Chestii care oricum sunt văzute dinainte de către spiritele de dincolo și uneori au permisiunea să ne avertizeze asupra acestor situații care afectează pe toată lumea, după cum bine s-a văzut vreme de doi ani.

Deci iată că sunt situații în vis la care trebuie să fim atenți. Și ceea ce este mai interesant la asemenea vise, este că deși de la altele pe care le visez de obicei, nu țin minte ce am visat, de la cele cu mama sau de la persoane foarte apropiate care au plecat dincolo rețin bine ce am văzut în vis. Este un semn că spiritele lor sunt tot timpul cu noi, și chiar dacă sunt dincolo, ei continuă să ne iubească la fel de mult ca atunci când erau aici și să ne vegheze pentru ca viața noastră să se împlinească conform destinului pe care-l avem.     

Articolul precedentRegenerarea spirituală
Articolul următorSănătate de la Natură – Magia frunzelor de GUTUI
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
4.8 4 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile