Biocâmp vizualizat prin intermediul tehnologiei Aura Video Station.

Prin corelări simple înţelegem cum se dezechilibrează atât aura noastră, pe partea corpului astral, cât şi corpul fizic.

Am explicat în prima parte a acestui material care sunt corelaţiile dintre elementele Ayurvedei şi aspectele manifestării umane. De aceea se şi poate explica de ce unii oameni sunt mai temperamentali, mai aprigi, mai porniţi aşa din firea lor, iar alţii sunt diplomaţi, nepăsători sau compasionali.

Ce-ar fi deci să ne gândim atunci când ne deranjează sau ne bucură cuvintele cuiva, ce fel de structură a propriului biocâmp avem?

De exemplu există foarte multe situaţii chiar în familie când apar discuţii tensionate sau vădit ironice, pe care unul dintre membrii familiei le adresează celuilalt cu nepăsare, în timp ce celălalt membru al familiei în sinea sa se simte foarte deranjat de ironia ieftină şi nedreaptă îndreptată asupra sa. Atunci când se întâmplă ca unul dintre membrii familiei este deranjat şi simte un disconfort, ca şi când existenţa sa este agresată, la nivelul aurei sale se petrece o perturbare a uneia dintre cele trei elemente – Vata, Pitta sau Kapha. Dacă o asemenea stare de lucruri se manifestă de-a lungul unor ani de zile – cunosc destule cazuri în care aşa ceva a durat decenii întregi! – elementul deranjat din aura persoanei ajunge să nu mai funcţioneze corespunzător.

Se ştie că mai mult decât o palmă dată doare un cuvânt greu spus la mânie. Şi este foarte adevărat, deoarece cuvintele sunt energii sonore care lovesc în aură, în funcţie de încărcătura lor. De obicei s-a observat că oamenii se dezechilibrează la nivel emoţional foarte uşor, datorită lipsei de educaţie spirituală a corpului astral. Acest dezechilibru emoţional se manifestă preponderent pe elementul Kapha, care este corelat cu Apa căreia îi este caracteristică emoţia. Dar elementului Kapha îi corespunde şi elementul Pământ sau altfel spus materia carbonică a corpului uman. Şi ca urmare, dacă emoţionalul adică Apa se dereglează, fiind element constituent Kapha, se dereglează şi ţesutul organic.

CONȚINUT DEDICAT ABONAȚILOR
  
Următorul episod<< Ayurveda şi biocâmpul uman – I

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?