Între Ucraina și Insula Albă din Marea Neagră sunt cel puțin două portaluri, pe care rușii le protejează cu ajutorul celor din Pleiade.

Ceea ce se petrece la ora actuală în lume, de-a lungul și de-a latul ei, este un fel de mare întrecere pentru a stăpâni energiile unor portaluri dimensionale. Foarte puțină lume știe că una dintre dublurile omenirii noastre, ca o lume paralelă aflată tot pe Pământ, este Lumea Eterică. În această lume eterică, bătălia luminii împotriva întunericului a fost câștigată de decenii, însă timpul acolo se scurge altfel decât în lumea noastră.

Așa cum sunt prezentate și în diferite mituri și legende, dar și în prezent de către diferite persoane ce aparțin de comunități urmașe ale vechilor civilizații stinse, există încă multe locuri din lume pe unde se poate trece între lumi, nu doar înainte și înapoi în lumi paralele cu a noastră aici pe Pământ, ci și în alte lumi dincolo de planeta noastră…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedent„Fire amestecate, pânză țesută rău”
Articolul următorDestinul este matematic (IV)
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
4.1 8 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
BOTEZATU Dumitru

Nu am mare expérienta in acest domeniu, am văzut doar un aparat de zbor supra-luminii cred, alimentat cu energie plasma, superb, perfect, în zbor staționar la 1 000 m altitudine, aparatul în forma de virf de Săgeata de o lungime de 25 m, iar mai tirziu ( era h 5,00 ) un fel de portaille artificial cam de 30 de Km, in diametru. Am rămas doar cu imaginea și atit.

Jean acesta

Că să creadă oamenii ar trebui niscaiva dovezi,nu?

COSMOS

Aici nu este despre credință, este despre a investiga o realitate la care majoritatea nu avem acces.

Gheorghe Liliana

Bună ziua.In una din zile am venit de la serviciu pe la 17.Pe seara ora 19 vine fata din oraș. Îmi arata o poza cu mine în autobuz imbra ață cu o geaca alba și blugi.Dar acea vestimentație o aveam pe mine cam cu 4 ani în urma .Am rămas incremenita cand am văzut poza .îmi puteți explica …cum este posibil.Multumesc.