© Iron Sky
Timp estimat de citire: 3 minute

Este Luna un teritoriu asupra căruia există pretenţii din partea americanilor, ruşilor, dar şi a unor civilizaţii extraterestre?

Printre multele evenimente care se petrec în număr tot mai mare în lumea noastră, pe măsură ce tehnologia evoluează, unele se strecoară aproape nesesizate. Aşa s-a întâmplat şi cu un document deţinut de celebra de acum Wikileaks, reţeaua de investigaţii privată a lui Julian Assange, care a deconspirat multe dedesubturi ale grupurilor oculte din diferite părţi ale lumii.

Ce spune acest document datat decembrie 2012?

Iată informaţia conţinută de acest document: în data de 24 ianuarie 1979, aşa cum prevede documentul respectiv, Wikileaks anunţa că ruşii distruseseră o bază secretă americană aflată pe Lună. Vi se pare imposibil?

Să luăm câteva argumente pe rând, pentru a demonstra că americanii au avut în anii 60 toate motivele să construiască pe Lună cel puţin o bază secretă.

Primul argument este preluarea după cel de-al Doilea Război Mondial a savanţilor germani care lucraseră pentru nazişti, în ideea de a dezvolta programul spaţial american. Datorită acestor savanţi au fost posibile misiunile Apollo, dar şi programele secrete Orizont, Alternativa 3 şi Agrafa, care prevedeau transportarea pe Lună şi pe Marte de echipament şi personal uman, urmând ca pe cele două corpuri cereşti să fie instalate baze secrete. Tehnologia pentru realizarea acestor programe secrete se baza pe elementele tehnologiei extraterestre a navelor prăbuşite la Roswell în vara anului 1947.

Următorul episodBazele secrete de pe Lună – II >>
Articolul precedentOmul grafit, omul diamant – II
Articolul următorKaballa şi omul – II
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile