© Iron Sky
Timp estimat de citire: 3 minute

În realitate, satelitul Pământului este o imensă Navă-Mamă, cu subcompartimente ale multor civilizaţii extraterestre.

Luna… acest corp ceresc considerat satelit şi atât de misterios, deoarece ne arată permanent aceeaşi faţă. Dincolo de clasificările eronate acordate Lunii de către astronomi la nivel mondial, şi anume că ar trebui să fie planetă şi nu satelit (Pluton e mai mic decît Luna dar este considerată planetă), să coborîm încă odată în misterul astrului nopţii.

Sunt multe dovezi care au fost ţinute la secret în deceniile trecute, dar datorită unor oameni cu conştiinţă, o parte dintre aceste secrete au fost deconspirate.

Continuăm cu aceste dezvăluiri spunând că cercetătorul american al fenomenului OZN Scott Waring s-a întâlnit în 2011 cu un astronom care a participat la mai multe misiuni secrete ruso-americane, pe numele său William Rutledge. Rutledge a prezentat în cadrul mai multor conferinţe cu circuit închis, filmări realizate în cursul acelor misiuni spaţiale secrete, în timp ce explorau un OZN părăsit aflat în craterul Delporte de pe Lună.

În interiorul acelui OZN au găsit recipiente de sticlă de mici dimensiuni, în care se aflau mai multe schelete de fiinţe mici şi bipede, nu mai lungi de jumătate de metru. În acelaşi vehicul venit pe Lună din alte lumi, exploratorii au găsit şi un trup de umanoid , o femeie, care era racordat la nişte tuburi. După mai multe zeci de minute în care au analizat acel umanoid, au ajuns la concluzia că se afla în comă, deşi din starea ei şi prin conectarea tuburilor la anumite aparate au tras concluzia că într-un fel acea extraterestră era conectată la comenzile navei. Să fi aselenizat acea navă extraterestră de urgenţă, fiind avariată? Corpul acelui umanoid a fost adus pe Pământ, fiind cel al Mona Lisei din cursul misiunii secrete Apollo 20, despre care aţi putut citi pe larg în revistă în urmă cu câţiva ani.

În timpul uneia dintre aceste misiuni secrete, americanii au reuşit să distrugă o bază extraterestră la începutul anilor 70 şi au mai filmat într-o altă zonă a altui crater lunar un oraş extraterestru distrus, dar din rămăşiţele căruia au dedus că pe vremea când era funcţional arăta superb.

De ce au distrus americanii acea bază extraterestră?

Scott Waring menţionează faptul că au distrus-o deoarece aveau în plan anumite operaţiuni secrete cu destinaţia Luna, cu scopul de a recupera artefacte şi tehnologie extraterestre, precum şi de a recupera epave de nave extraterestre, cu scopul de a le folosi într-un complex plan de apărare secret faţă de orice formă de ameninţare extraterestră ce putea proveni din afara Pământului. Şi cum americanii în privinţa secretelor din anii 70 îşi făceau treaba ca la carte, după ce au recuperat tot ce era de recuperat, au distrus acea bază extraterestră integral.

Mai departe…

În 1979 Maurice Chatelain fost şef al sistemelor de comunicare la NASA, declara că Neil Armstrong a comunicat cu centrul de la Houston pe un canal secret spunând foarte clar că în apropierea modulului lunar se aflau două OZN-uri. La rândul lor, ruşii au interceptat această comunicare şi în urma unui asemenea incident au efectuat investigaţii în urma cărora au obţinut imagini de pe Lună, care confirmă realitatea unor baze extraterestre.

Mai mult de atât, un alt fost angajat al NASA, Vito Saccheri, în cursul unui interviu dat în noiembrie 1995 postului de radio “UFO Tonight” a declarat că NASA deţinea la acel moment peste 2000 de fotografii şi filme înregistrate pe Lună, realizate în timpul misiunilor secrete. Foarte multe dintre aceste filme şi poze prezintă domuri gigantice şi tuneluri, ceea ce ar trebui să le dea de gândit tuturor astrofizicienilor şi astronomilor în legătură cu modul în care s-ar fi format Luna.

În realitate satelitul acesta al Pământului este o imensă Navă-Mamă, cu subcompartimente ale multor civilizaţii extraterestre care s-au aflat pe Lună, ceea ce demonstrează că demult pentru astrul selenar s-a dus un adevărat război cosmic.

Dovezi? În numărul următor…

Următorul episod<< Bazele secrete de pe Lună – IBazele secrete de pe Lună – III >>
Articolul precedentNoua Energie şi sănătatea
Articolul următorEnigmele rasei albe – II
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile