© Iron Sky
Timp estimat de citire: 3 minute

Poate deveni Luna începutul unui conflict spaţial între naţiuni?

Deşi tehnologia a avansat uluitor de mult în ultimii 20 de ani, telescoapele spaţiale aducând imagini de la sute de milioane de ani lumină pe ecranele computerelor astrofizicienilor, Luna ca satelit încă este învăluită în misterul unor teribile conspiraţii.

Cu toate că circulă pe internet tot felul de informaţii referitoare la ce anume se află pe Lună, îndeosebi pe partea ei nevăzută, cenzura în privinţa unor asemenea informaţii şi dezvăluiri acţionează chiar şi în ultimii 2-3 ani.

Şefii de la NASA nu vor să dezvăluie prea multe, deşi în 2007 chinezi au lansat prima lor sondă spaţială YUTU către astrul selenar, cu scopul de a descoperi ceea ce americanii au ascuns vreme de 60 de ani. Şi surpriză! Că tot vorbeam de dovezi în acest sens în numărul trecut!

Sonda YUTU a fotografiat o formaţiune cu o geometrie care nu avea cum să fie rezultatul vreunei eroziuni, aşa ca pe Pământ, deoarece Luna nu are atmosferă. Astfel în iulie 2016 chinezii au postat pe Youtube un clip în care apare acest corp de clădire, ca un fel de bază spaţială într-un crater lunar în care în urmă cu aproximativ 50 de ani – conform arhivelor NASA – nu se afla nimic acolo! (vezi foto).  

În urma acestei postări a chinezilor pe Youtube se spune că cei de la NASA i-au contactat imediat, pentru a nu se isca un uriaş scandal internaţional care ar fi putut avea efecte catastrofale asupra NASA, dat fiind muşamalizările din ultimii 60 de ani.

Totuşi chinezii nu s-au lăsat intimidaţi de NASA şi au trimis alte sonde spaţiale pe Lună, urmând ca ultima din serie – Chang’e 4, dar nu ultima care avea să fie trimisă, să trimită pe Pământ la centrul de unde e coordonată imagini de înaltă rezoluţie cu diferite clădiri şi alte formaţiuni geometrice artificiale, aparent în ruină şi care se află în diferite zone ale astrului selenar.

Câteva date care vor argumenta că americanii au cel puţin o bază secretă pe Lună sunt următoarele:

Următorul episod<< Bazele secrete de pe Lună – II
Articolul precedentParaziţii energetici – I
Articolul următorÎntre lumină şi întuneric – I
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile