Bazele secrete de pe Lună şi Marte
© Iurii Kovalenko / 123rf
Timp estimat de citire: 10 minute

Bazele secrete lunare aveau drept scop pregătirea rutei interplanetare către Marte.

În tumultul civilizaţiei moderne se aud din când în când vocile anumitor autori care periodic aduc în atenţia opiniei publice diferite informaţii. Unele dintre acestea par de-a dreptul spectaculoase, alimentând nevoia oamenilor de a crede în supranatural, în extratereştri, în civilizaţii din alte lumi sau paralele, în diferite fenomene mai mult sau mai puţin paranormale ori spirituale. Altele par abstracte sau greu credibile sau de-a dreptul fabuloase, sfidând raţiunea, logica şi credibilul.

Tocmai de aceea de cele mai multe ori, fie datorită farselor, fie datorită unor atitudini excesive sau chiar din cauza unor împrejurări în care dovezile sau credibilitatea au lipsit, multe din asemenea evenimente ciudate redate pe multe posturi de televiziune centrale şi locale, îndeosebi în Statele Unite, au fost luate în derâdere sau desconsiderate.

Un asemenea scepticism persistă încă datorită celor de la NASA în primul rând, care vreme de 60 de ani au avut în spatele lor guvernul din umbră care a dirijat modul în care au fost realizate multe misiuni.

Încă de la primele misiuni spaţiale Apollo omenirii i-a fost indusă ideea cuceririi fără probleme a spaţiului cosmic.

Frenezia americanilor era fără margini, mai ales că în perioada anilor 60 începuse Războiul Rece între Statele Unite şi Rusia. Dar acest conflict ideologic surd era doar de faţadă, deoarece veţi vedea pe parcursul acestui articol cam cum au stat lucrurile în realitate.

Dacă în privința misiunilor Apollo s-a descoperit după atâtea decenii de abia că totul fusese regizat, la fel se poate spune şi despre primul zbor al omului în cosmos. Ne referim aici la Iuri Gagarin, considerat primul pământean care ar fi experimentat starea de imponderabilitate pe orbita Pământului.

În acest sens să venim şi cu ceva argumente. 

În anul 1990 un jurnalist maghiar pe numele său Juri Lina a scos o carte intitulată „Gagarin, o minciună cosmică” în care a prezentat multe informaţii contradictorii din care reiese clar că Gagarin nici nu a fost vreodată pe orbita terestră.

PÂNĂ ÎN ANUL 1961, STATELE UNITE REUŞISERĂ SĂ TRIMITĂ 42 DE SATELIŢI ÎN SPAŢIU, UNIUNEA SOVIETICĂ DOAR 12. DE ASEMENEA, STATELE UNITE AU ÎNŞTIINŢAT PUBLIC CĂ ALAN SHEPARD URMA SĂ FACĂ O CĂLĂTORIE ÎN SPAŢIU, ÎN AERONAVA “FREEDOM 7”  LA 5 MAI 1961.

UNIUNEA SOVIETICĂ A FOST FORŢATĂ SĂ FACĂ CEVA PENTRU A-ŞI SALVA OBRAZUL. DIN ACEST MOTIV UN COSMONAUT SOVIETIC, VLADIMIR ILIUSIN, A FOST TRIMIS ÎN SPAŢIU LA DATA DE 7 APRILIE 1961. AMERICANII AU INTERCEPTAT CÂTEVA COMUNICAŢII RADIO ÎNTRE EL ŞI CENTRUL SPAŢIAL DIN UNIUNEA SOVIETICĂ. ATERIZAREA LUI ILIUSIN A EŞUAT ŞI EL A FOST RĂNIT GRAV. ÎN ACESTE CONDIŢII NU PUTEA FI VĂZUT DE PUBLIC. S-A SPUS CĂ FUSESE RĂNIT ÎNTR-UN ACCIDENT DE MAŞINĂ. A FOST TRIMIS ÎN CHINA PENTRU UN TRATAMENT MEDICAL MAI BUN.

DOCUMENTARUL RUSESC DE TELEVIZIUNE “ILUZIA COSMONAUŢILOR” (DIFUZAT ÎN 2001) SPUNE, DE ASEMENEA, CĂ LA 7 APRILIE 1961, VLADIMIR ILIUSIN, A PORNIT SPRE SPAŢIU, A AVUT PROBLEME ÎNCĂ DE LA PRIMA ORBITARE ŞI A ATERIZAT FORŢAT ÎN CHINA, ÎN TIMPUL CELEI DE-A TREIA ORBITĂRI. A FOST RĂNIT GRAV. UN AN MAI TÂRZIU A AJUNS ÎNAPOI ÎN UNIUNEA SOVIETICĂ.” DECI VEDEM CĂ NU DOAR LA AMERICANI A EXISTAT ÎNCĂ DE PE ATUNCI MANIA CONSPIRAŢIILOR ŞI A GRANDOMANIEI ÎN DOMENIUL AEROSPAŢIAL.

Redăm câteva pasaje din această carte:

Până în anul 1961, Statele Unite reuşiseră să trimită 42 de sateliţi în spaţiu, Uniunea Sovietică doar 12. De asemenea, Statele Unite au înştiinţat public că Alan Shepard urma să facă o călătorie în spaţiu, în aeronava “Freedom 7”  la 5 mai 1961.

Uniunea Sovietică a fost forţată să facă ceva pentru a-şi salva obrazul. Din acest motiv un cosmonaut sovietic, Vladimir Iliusin, a fost trimis în spaţiu la data de 7 aprilie 1961. Americanii au interceptat câteva comunicaţii radio între el şi centrul spaţial din Uniunea Sovietică. Aterizarea lui Iliusin a eşuat şi el a fost rănit grav. În aceste condiţii nu putea fi văzut de public. S-a spus că fusese rănit într-un accident de maşină. A fost trimis în China pentru un tratament medical mai bun.

Documentarul rusesc de televiziune “Iluzia cosmonauţilor” (difuzat în 2001) spune, de asemenea, că la 7 aprilie 1961, Vladimir Iliusin, a pornit spre spaţiu, a avut probleme încă de la prima orbitare şi a aterizat forţat în China, în timpul celei de-a treia orbitări. A fost rănit grav. Un an mai târziu a ajuns înapoi în Uniunea Sovietică.” Deci vedem că nu doar la americani a existat încă de pe atunci mania conspiraţiilor şi a grandomaniei în domeniul aerospaţial.

Conform datelor aşa zis oficiale ale ruşilor, 5 zile mai târziu adică în 12 aprilie 1961 a fost lansată nava Vostok 1 de pe cosmodromul de la Baikonur, la bord fiind Iuri Gagarin. Spunem oficial deoarece conform unor date ţinute secrete de către conducerea sovietică de atunci, Gagarin nu s-a aflat pe orbită ci undeva mult mai jos, cam la marginea atmosferei terestre. Şi asta este argumentată de însăşi lipsa de detalii în comunicare din partea lui Gagarin.

Când era întrebat prin radio ce observă din navă, el dădea detalii scurte şi generaliste. S-a emis astfel ipoteza dar şi ideea că această convorbire de fapt a fost o întregistrare pregătită în prealabil pe o casetă pusă în timpul zborului pentru a simula discuţia dintre el şi cei din turnul de comunicare al cosmodromului.

Această conspiraţie, mai ales că tentativa “primului om în spaţiu” eşuase de două ori în decurs de doar o săptămână, a fost aflată de agenţii de spionaj americani. Consecinţa a fost că în Statele Unite s-a demarat la scurt timp după asta programul spaţial.

Americanii văzând că ruşii au dat chix, au considerat că au cale liberă pentru supremaţia tehnologică. Adăugaţi la asta şi faptul că în secret americanii deţineau tehnologie extraterestră primită la Roswell în 1947.

Au existat programe spaţiale americane secrete derulate în paralel cu cele considerate oficiale

Pentru a veni în sprijinul acestor idei prezentăm şi alte aspecte care au implicat diferite facţiuni ale NASA, ale guvernului din umbră şi ale altor personalităţi aflate în posturi importante.

Până atunci însă să amintim de programele secrete ruso-americane derulate sub denumirea de Alternativa 1, 2 şi 3 – la varianta 1 s-a renunţat chiar de la început încă din 1957 – care prevedeau construirea – la varianta 2 – de oraşe secrete subterane în anumite locuri de pe planetă, cum este cel din Pine Gap, Australia, construit la o adâncime de aproximativ 1 kilometru şi dotat cu toate cele necesare, în special cu posibilităţi de cultivare a legumelor şi fructelor, fiind un total de 75 de astfel de oraşe, dintre care 65 pe teritoriul american.

Pine Gap
Pine Gap, Australia

Iar la varianta 3 erau prevăzute, într-un program secret ruso-american, construirea de baze spaţiale secrete pe Lună şi pe Marte, ca alternative la posibile catastrofe ce-ar surveni asupra întregii planete şi civilizaţii umane. Cea mai interesantă dintre toate este Alternativa 3 deoarece se leagă atât de prezenţa extratereştrilor pe Pământ, cât şi de conspiraţiile care au existat şi persistat vreme de decenii.

Din acest punct porneşte toată conspiraţia orchestrată de guvernul din umbră prin intermediul NASA. Demarat în 1959 proiectul Alternativa 3 a început prin construirea de aparate de zbor antigravitaţionale, pe baza schiţelor şi proiectelor capturate de americani în timpul celui De-al Doilea Război Mondial, la care s-au adăugat informaţiile primite de la extratereştrii capturaţi în 1947 la Roswell – New Mexico.

Tehnologia Vrill pe care Hitler n-a mai apucat s-o vadă folosită pentru cucerirea lumii, a fost preluată de americani pentru programele spaţiale secrete. Au fost folosiţi toţi oamenii de ştiinţă germani refugiaţi după război în Statele Unite. Nu este deloc imposibil de admis o asemenea realitate, pe care pe bună dreptate o putem considera chiar paralelă, deşi s-a desfăşurat strict secret chiar în interiorul civilizaţiei umane.

S-ar putea pune întrebarea de ce a fost necesară o atfel de situaţie, când lucrurile puteau foarte bine să fie făcute fără prea mare tam-tam?

  
SURSĂ123rf
Articolul precedentCoridoarele ascensionale – III
Articolul următorEvenimentul – Eliberarea Planetei
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
trackback

[…] COBRA: Dețin o parte din Programul Secret Spațial Internațional. […]