Tunelurile secrete din România
Schemă orientativă ilustrând corespondenţa dintre Sfinx, Babele şi structura din interiorul muntelui.

Aceste baze stelare aparțin unor civilizații care au vegheat mereu asupra destinului nației noastre.

Deși în ultimii 20 de ani s-au scris și la noi în România destule cărți pe tema apariției OZN-urilor deasupra țării noastre, și a presupusei existențe – din perspectiva științifică evident, care are nevoie întotdeauna de probe concrete – a unor civilizații extraterestre pe Pământ, inclusiv în Zona Românească, opinia publică este încă reticentă.

Pe Youtube, pe Tik-Tok mai nou dar și pe Facebook pot fi văzute și la ora actuală tot felul de filmulețe, care au proveniența în diferite zone ale lumii, și în care se pot vedea lumini pe cer pe timpul zilei, ori noaptea, fie deasupra unor orașe, fie în zone cu autostrăzi fiind astfel filmate instantaneu de cei care le observă călătorind în propria mașină sau în diferite zone în afara marilor orașe și în zone muntoase.

Dacă Pentagonul a dat undă verde declarând oficial că OZN-urile există și sunt un fenomen real, fiind deja cunoscute acele imagini filmate de piloții militari americani și difuzate pe multe canale TV din toată lumea, nu se mai poate nega acum existența unor asemenea vehicule ce vin din alte lumi sau alte dimensiuni.   

Cu mai mult de un deceniu în urmă, fostul ministru al apărării din Canada, Paul Hellyer, a declarat și a făcut asta inclusiv în fața unei numeroase comisii a Congresului american, că multe state din lume sunt în legătură secretă cu mai multe civilizații extraterestre și că acest lucru este ascuns sistematic opiniei publice. El a fost ministru al apărării între 1963 – 1967 și a avut acces direct la multe dosare în care era vorba despre apariții OZN și contacte cu piloții acestor vehicule.

La noi în România cercurile de cercetători amatori, dar și cei din spiritualitatea românească, susțin și chiar militează pentru recunoașterea acestui fenomen. Sunt deja cunoscute cazurile Cerțești, cel din Retezat, unele apariții cu martori din Bucegi de la Sfinx sau cele din Ceahlău, unde majoritatea locuitorilor din zonă spun că destul de des sus spre vârful muntelui se văd lumini care se plimbă deasupra zonei.

În 1995 și ulterior în urmă cu vreo 1 an și ceva a apărut și a fost reeditată cartea „Viața pe Geea”, care cuprinde foarte multe informații transmise de frații noștri din spațiu, frați spirituali ce aparțin diferitelor culturi extraterestre. Acești mesageri galactici, ce aparțin diferitelor civilizații, și nu am avea nici un motiv să credem că nu există asemenea realități deoarece sunt multe apariții și declarații cu zeci de martori de multe ori, ne transmit că există câteva baze extraterestre importante în Zona Românească: Palmira în Rarău, orașul extraterestru Zaledor de sub Bucegi (pe o altă coordonată dimensională evident) sau orașul Ladomyr din zona Retezatului (conform mesajelor primite de cei de la Elta prin Mesageri).

De exemplu locuitorii din Brașov, Bușteni și Sinaia au declarat de multe ori că au văzut, mai ales la lăsarea serii sau noaptea, mai multe lumini care se deplasează pe cer în zonele respective. Deci o asemenea realitate nu mai poate fi contestată, deși oamenii de știință ar putea spune că au nevoie să li se demonstreze că nava aceea – un OZN sau ce-o fi – este reală, făcută din materiale ce pot fi palpabile, astfel încât să poată fi declarată ca adevărată. Desigur că în mod oficial nici măcar americanii nu pot declara că sunt în posesia vreunui OZN, dar noi…!? Deci chestiunea bazelor stelare din Carpați, mai ales în zona Bucegilor, este cât se poate de reală, mai ales pentru că asta a fost o chestiune înregistrată și pe vremea lui Ceaușescu – cu celebrul caz de la aerodromul militar de la Alexeni, din 1984 – deși până la Revoluție cam nimeni nu a suflat vreo vorbuliță despre asta. Iar după Revoluție foarte mulți angajați ai turnului de dirijare a zborurilor de la Otopeni – Henri Coandă au declarat în repetate rânduri că de undeva din partea de nord a marginii aeroportului periodic apar pe radar obiecte ce nu pot fi identificate. Acestea apar în zona aceea ca de nicăieri și după un timp se întorc spre acel punct, pentru ca ulterior să dispară de pe radarul turnului de control! Și este foarte posibil ca mare parte dintre aceste baze stelare să aparțină unor civilizații care au vegheat mereu asupra destinului nației noastre, dintr-un motiv pe care încă nu-l știm, dar pe care poate-l vom afla cândva în viitor…  

Articolul precedentStările înalte provin din stările joase
Articolul următorNumele, karma și destinul
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
4.5 8 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Camelia Constantin

Cărțile ing. Florin Gheorghiță de la Iași conțin dovezi/înregistrări ale apariției OZN-urilor și a extratereștrilor în țara noastră, încă din anii 1960. Din păcate ne-a părăsit de curând. Să-i fie drumul în Lumină!

Brinzi

Am observat, în ani diferiți, OZN-uri deasupra Comarnic ului cu lansare spre piramida Gurguiatu, deasupra Ciucasului pe la orele 21-22 și prin hipnoza regresia în lacul Paltin. În lacul Paltin exista o baza extraterestra..

Niculae Silviu

Imi poti da mai multe detalii despre ce ai vazut

Homo Sapiens

Ioi Dragilor, da mare-i baiu in capul vostru… 😀