Beneficiile meditaţiei asupra psihicului – II
© Bigstockphoto
Timp estimat de citire: 3 minute

…bun, dar asupra a ce să contemplăm?

Continuăm cu miniserialul nostru despre beneficiile pe care meditaţia le aduce fiinţei noastre. Trebuie spus că întreaga aură este ca un balon cu sute de coridoare peste tot în interiorul ei, multe din ele datorită defazării corpurilor subtile între ele nu mai lasă energiile să treacă prin ele – aceste coridoare se înfundă sau nu mai circulă fluxul energetic prin ele, ca nişte bucăţi de cale ferată care nu se mai aliniază ci se decalează unele faţă de celelalte pe lungimea lor, iar trenul nu mai poate trece pe acolo.

Cam aşa se petrec lucrurile cu aura în interior, tocmai de aceea de multe ori ne simţim greoi, picioarele parcă sunt greoaie, mersul asemenea, tensiunea oscilează, anumiţi parametri se modifică în mod nedorit etc.

Ei bine, meditaţia contemplativă rezolvă toate acestea, aşa cum spus şi le pune la locul lor, refăcând acele straturi afectate şi uzate ale sufletului. Şi de aici pasul următor este că fiecare organ anatomic, indiferent dacă e mai sănătos sau mai afectat, pentru că foarte, foarte rar există la ora actuală om cu organele 100% sănătoase datorită stilului de viaţă, se umple din nou cu energia necesară unei funcţionări optime.

De asemenea funcţiile organelor, unele dintre aceste funcţii fiind perturbate datorită poluării şi stresului, revin treptat către deplinătatea lor de 100%. Odată cu reluarea acestor refaceri, atât organele, cât şi funcţiile lor şi efectele lor care se manifestă sub forma diferiţilor hormoni în organism, îşi reiau normalitatea şi produc revenirea la stadiul sănătăţii şi echilibrului. Totul revine la normal treptat, chiar în timp destul de scurt de ordinul câtorva săptămâni sau luni de zile, desigur dacă se practică în mod constant meditaţia contemplativă sau contemplarea cum i se mai spune.

Poate mulţi dintre cititori îşi vor pune întrebarea: …bun, dar asupra a ce să contemplăm?

Următorul episod<< Beneficiile meditaţiei asupra psihicului – I
Articolul precedentPlanul de salvare a omenirii
Articolul următorSecretul tahionilor
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile