Pharma-Dacica

Laboratoarele Pharma Dacica au lansat suplimentul nutritiv Alga Calcaroasă, un produs nou pe piața din România, contribuind în acest mod la dezvoltarea terapiilor alternative pe plan local.

Vara este aproape şi vine cu o mulţime de fructe şi legume proaspete numai bune pentru o dietă echilibrată şi variată, bogată în vitamine şi minerale.

Un stil de viaţă sănătos aduce numeroase beneficii întregului organism, iar alegerea alimentelor potrivite reprezintă primul pas pe care îl putem face pentru buna funcţionare a organismului.

Evitarea stresului, a poluării, precum şi renunţarea la vicii sunt alte metode care contribuie la prevenirea bolilor şi la creşterea speranţei de viaţă. Este foarte important să privim sănătatea în mod global, să avem un somn odihnitor, un tonus psihic bun, să îmbinăm util munca şi relaxarea, activitățile care ne pun în valoarea potenţialul şi să ştim să acţionăm atunci când corpul ne trimite semnale de alarmă.

O greşeală pe care o facem frecvent este că alegem să tratăm, în loc să prevenim şi să fim atenţi la modul de viaţă, la ceea ce mâncăm şi bem, la faptul că nu facem mişcare sau că nu ne odihnim suficient. În plus, trebuie să ţinem cont şi de sezonul în care ne aflăm, fiind bine cunoscut faptul că la schimbarea anotimpurilor foarte multe dintre afecţiunile cronice se pot agrava, declanşând apariţia unor simptome supărătoare.

Persoanele care suferă de boli cardiovasculare, astm, diabet, osteoporoză sau alte probleme ale sistemului osos constituie o categorie vulnerabilă din acest punct de vedere. Astfel, pe lângă dieta corespunzătoare şi adoptarea unui regim de viaţă sănătos, este indicat să apelăm şi la remediile oferite de natură care au avantajul de a fi lipsite de contraindicaţii, în acord cu funcţiile întregului organism.

Leacurile din plante şi minerale pot fi folosite şi împreună cu tratamentele pe care le urmăm pentru diferitele afecţiuni şi reprezintă un adjuvant eficient în ceea ce priveşte prevenirea bolilor.

În rândurile de mai jos, vă vom prezenta trei produse naturiste care şi-au demonstrat eficienţa în timp, recomandate, în special, pentru menţinerea unui tonus psihic şi fizic foarte bun, creşterea imunităţii organismului, dar şi pentru prevenirea afecţiunilor osoase şi cardiovasculare şi ameliorarea simptomelor asociate acestora.

Este vorba despre trei produse naturale din plante ce protejează întregul organism de efectele nocive ale stresului şi poluării şi ne ajută în problemele cardiovasculare sau în bolile sistemului osteo-articular, realizate de Laboratoarele Pharma Dacica din România.

Alga Calcaroasă, Cordyceps şi sucul natural Noni Pur sunt acele suplimente alimentare ale căror proprietăţi susţin buna funcţionare a organismului, prevenind astfel apariţia bolilor. Ele pot fi administrate împreună în funcţie de rezultatele pe care doriţi să le obţineţi, iar specialiştii în terapii complementare din Laboratoarele Pharma Dacica vă pot îndruma spre produsul adecvat nevoilor dumneavoastră.

Plantele folosite în fabricarea acestor suplimente alimentare sunt recunoscute în lumea întreagă pentru proprietăţile lor farmacologice, fiind utilizate de multă vreme în acest scop, aşadar aceste produse reprezintă rezultatul unor cercetări şi studii aprofundate. Pentru a putea înţelege beneficiile acestor suplimente naturale, este necesar să prezentăm câteva dintre proprietăţile excepţionale ale plantelor de leac din compoziţia lor.

Considerată multă vreme o specie de coral, alga calcaroasă reprezintă astăzi un element esențial în terapiile complementare, grație compoziției unice de calciu, magneziu, dar și fier biologic – element rar întâlnit în lumea vegetală. Având numeroase proprietăți terapeutice, planta de origine marină este recomandată ca adjuvant în cazul unor afecțiuni variate, de la anemie și tulburări de creștere până la osteoporoză sau refacere după intervenții chirurgicale.

Laboratoarele Pharma Dacica au lansat suplimentul nutritiv Alga Calcaroasă, un produs nou pe piața din România, contribuind în acest mod la dezvoltarea terapiilor alternative pe plan local. Realizat din pulbere de Algă calcaroasă (Lithothamnium calcareum, 600 mg), acest supliment alimentar susține activitatea întregului organism, având numeroase efecte benefice asupra bolii reumatice, osteoporozei, anemiei sau lipsei de calciu.

Capsulele conțin un tip de algă calcaroasă ce crește în Oceanul Atlantic, în largul coastelor bretone, cura fiind recomandată adulților, copiilor (începând cu vârsta de 3 ani), dar și femeilor care alăptează. Datorită compoziției unice de minerale, oligoelemente, aminoacizi și fitohormoni, suplimentul alimentar Alga Calcaroasă este recomandat ca adjuvant în unele afecțiuni grave (cancer, leucemie), susținând vitalitatea întregului organism pentru a suporta mai ușor tratamentele convenționale sau intervențiile chirurgicale.

Alga calcaroasă constituie cea mai bună sursă de calciu de origine vegetală, element indispensabil regenerării sistemului osos, a dinţilor sau refacerii celulelor. Fierul pe care îl conţine contribuie la oxigenarea celulară, iar magneziul menţine echilibrul psihic şi ne ajută să avem un somn liniştit şi odihnitor. Seleniul este un antioxidant puternic ce previne apariţia cancerului, sprijinind sistemul imunitar să lupte împotriva bolilor. Manganul contribuie la asimilarea altor minerale şi menţine echilibrul hormonal, în vreme ce fosforul este un alt compus care susţine rezistenţa oaselor. Acestea sunt numai câteva dintre proprietăţile terapeutice ale plantei. Beneficiile consumului de alga calcaroasă nu se opresc aici.

Alga calcaroasă este considerată un agent antiîmbătrânire, tocmai datorită conţinutului bogat de minerale şi oligoelemente. Acesta este şi principalul motiv pentru care acest supliment alimentar este recomandat femeilor care suferă de afecţiuni cauzate de menopauză: aritmie cardiacă, osteoporoză sau tulburări nervoase şi psihice. Planta marină îmbunătăţeşte funcţiile cognitive şi creşte capacitatea de efort intelectual. Datorită aportului de magneziu şi calciu, va spori şi puterea de concentrare şi asimilare de informaţii.

Al doilea produs din gama destinată afecţiunilor cardiovasculare şi întăririi sistemului imunitar este o formulă alcătuită din două plante cu istorie în medicina tradiţională chineză şi indiană.

În urmă cu mai bine de 1500 de ani, în munţii Tibetului a fost descoperită o ciupercă ale cărei proprietăţi curative au constituit baza unor tratamente alternative de excepţie. Este vorba despre Cordyceps Sinensis, ciuperca tibetană ce restabileşte şi regenerează funcţiile fiziologice ale organismului uman, prin întărirea sistemului imunitar şi prin creşterea rezistenţei la diferite infecţii. Supranumită şi „aurul medicamentelor”, ciuperca tibetană conţine peste 72 de microelemente, fermenţi, aminoacizi, betacaroten, seleniu, vitamine, acestea îmbunătăţind energia şi capacitatea de funcţionare a organismului.

Cordyceps Sinensis are un spectru larg de acţiune, nu este toxică şi creşte eficienţa medicaţiei alopate în diferite afecţiuni. Ciuperca are proprietăţi imunomodulatoare, antioxidante, antibiotice, antiinflamatoare şi antitumorale, stimulând circulaţia sangvină, funcţia hepatică sau pulmonară, dar şi activitatea intelectuală. De asemenea, susţine procesul de oxigenare celulară, creşte puterea de concentrare şi capacitatea de muncă, scade nivelul colesterolului, prevenind bolile aparatului cardiovascular.

În tratamentul cancerului, unele studii au demonstrat că efectele negative ale chimioterapiei şi radioterapiei sunt reduse semnificativ prin administrarea suplimentelor de ciupercă tibetană.

Specialiştii în medicină tradiţională recomandă extractul uscat de Cordyceps Sinensis, baza produsului Cordyceps creat de Laboratoarele Pharma Dacica. Formula îmbunătăţită cu Şofran Indian are proprietăţi antibacteriene, antioxidante şi antitumorale.

Folosit de mai bine de 2000 de ani în prevenirea, ameliorarea şi tratarea bolilor, Şofranul Indian acţionează asupra întregului organism, împiedicând multiplicarea necontrolată a celulelor canceroase şi neutralizând efectele devastatoare ale radicalilor liberi. Combinarea celor două elemente – Ciuperca tibetană şi Şofranul Indian – formează un remediu naturist eficient în foarte multe dintre bolile cauzate de stres, poluare sau alimentaţie.

Numeroase studii au scos în evidenţă eficienţa celor două produse în cazul afecţiunilor sistemului respirator (pneumonie, astm bronşic, tuberculoză etc.), în bolile cardiovasculare (infarct miocardic, ischemie cardiacă), în afecţiunile căilor urinare sau ale ficatului (hepatită, ciroză hepatică).

Produs 100% natural, Cordyceps elimină toxinele şi întăreşte sistemul imunitar, contribuind semnificativ la îmbunătăţirea stării de sănătate, devenind astfel aliatul unui stil de viaţă sănătos.

Ultimul produs din prezentarea noastră este, poate, cel mai folosit în calmarea durerilor, în mod natural. Spre deosebire de analgezicele clasice, acesta este lipsit de contraindicații. Migrenele, durerile articulare, crampele menstruale creează disconfort și pot ascunde probleme de sănătate mai vechi, netratate la timp.

Sucul obținut din fructul de noni (Morinda citrifolia), arbust din familia cafelei, ce crește în regiunile tropicale, reprezintă unul dintre cele mai puternice analgezice 100% naturale, fiind folosit de mii de ani în medicina tradițională ca remediu pentru durerile articulare și diferite afecțiuni ale pielii.

Noni Pur, sucul natural produs de Laboratoarele Pharma Dacica, este un supliment nutritiv recomandat în prevenirea și ameliorarea unor afecțiuni variate, precum și în combaterea rapidă a durerii, produsul atingând până la 70% din capacitatea analgezică a morfinei, fără a avea efectele nocive ale acesteia.

Având efect antioxidant, antitumoral și imunostimulator, Noni Pur reprezintă un excelent adjuvant în lupta împotriva radicalilor liberi, elemente responsabile de îmbătrânirea prematură și degradarea celulară.

Unele studii atestă că sucul de noni determină organismul să „întinerească”, neutralizând efectele nocive ale poluanților din mediul înconjurător. Administrat conform indicațiilor, suplimentul nutritiv Noni Pur ajută organismul să înlăture stresul sau oboseala, reglând totodată ritmul biologic și somnul. Sucul de noni acționează ca un energizant 100% natural, având un conținut bogat de vitamine, minerale, oligoelemente și enzime.

Este indicat și pentru prevenirea bolii canceroase, stimularea sistemului imunitar și reglarea tensiunii arteriale, în depresie sau stări de anxietate. Având proprietăți antibacteriene și antifungice, sucul de noni favorizează eliminarea infecțiilor, reducerea inflamațiilor și previne apariția afecțiunilor dermatologice, stimulând elasticitatea pielii și regenerarea acesteia.

Un stil de viaţă sănătos reprezintă alegerea de a ţine bolile la distanţă pentru a putea face toate acele activităţi care ne aduc bucurie şi ne reprezintă.

Este important să prevenim şi să fim vigilenţi, iar plantele ne ajută foarte mult în acest sens.

Laboratoarele Pharma Dacica vin în sprijinul tuturor persoanelor interesate de terapiile alternative care vor să-şi menţină sănătatea la cel mai bun nivel cu o promoţie de vară.

Astfel, Alga Calcaroasă şi Cordyceps vor fi disponibile în varianta 2+2 gratuit, iar sucul Noni Pur 1+1 gratuit, pentru o cură completă.

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?