Bioritmul intuitiv şi ciclul sufletului – II
© Lia Koltyrina / Bigstock

Dacă bioritmul sufletului coincide de exemplu cu bioritmul emoţional, persoana respectivă poate trăi o stare de bucurie intensă.

Fiecare fiinţă de pe această planetă are o sumă de parametri pe care-i numim genetic cu termenul de bioritm. Corect ar fi să folosim acest cuvânt la plural, deoarece sunt mai multe ritmuri specifice fiecărei părţi componente.

Totuşi pentru că fiecare fiinţă se manifestă ca un întreg, folosim de obicei în acest sens termenul generic de bioritm pentru a desemna acest flux de parametri care determină felul în care evoluează fiinţa respectivă.

Iar asta este valabil inclusiv la noi oamenii. Aşa cum v-am explicat în articolul din numărul trecut există mai mult de trei bioritmuri, cum sunt cunoscute de mulţi cei interesaţi de astfel de chestiuni…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Următorul episod<< Bioritmul intuitiv şi ciclul sufletului – IBioritmul intuitiv şi ciclul sufletului – III >>
Acest articol face parte 2 din 4 seria Bioritmul intuitiv şi ciclul sufletului
SURSĂBigstock
Articolul precedentIniţierile spirituale
Articolul următorComplexul de la Gizeh – Ochiul lui Horus (IV)
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile