Bioritmul intuitiv şi ciclul sufletului – III
© Bigstock
Timp estimat de citire: 3 minute

Bioritmul sufletului este unul dintre cele mai importante, având în vedere trăirile umane pe care le avem zilnic.

În episoadele anterioare ne-am referit la modul în care bioritmul intuitiv are legătură cu experienţele sufletului în lumea fizică. Este evident că de-a lungul vieţii fiecare dintre noi trece prin tot felul de situaţii, şi nimeni indiferent cine este şi ce învârte în lumea asta nu este eexceptat de la lecţiile sufletului. Deseori acestea pot fi destul de dure, cum spuneam în numărul trecut al revistei că pot surveni la un moment dat ceea ce numim în limbaj popular drept cumpene.

Asemenea cumpene reprezintă intersectarea anumitor sublinii temporale din propriul destin, ele fiind incluse în linia temporală proprie, şi în funcţie de alegerile pe care le facem, una sau alta din sublinii se manifestă. Paradoxul este că deşi facem o alegere ce pune în mişcare o sublinie temporală sau alta a propriului destin, gândindu-ne la problema în cauză, nu ştim totuşi în ce fel se vor derula lucrurile în privinţa alegerii făcute.

De exemplu bioritmul sufletului numit ciclul intuitiv, în radiestezie se numeste nivelul noesic şi se referă la nivelul de evoluţie atins de sufletul persoanei în actuala existenţă.

Însă noi vorbim aici, aşa cum am menţionat în numărul trecut al revistei, de acele suprapuneri ale unor bioritmuri, cel puţin două dintre ele, fie la un moment 0 (zero) pe axa derulării ciclurilor, fie la o valoare negativă pe scala valorică. Şi suprapunerile bioritmului intuitiv pot fi cu bioritmul emoţional – ce ţine de corpul astral, ori cu cel mental – ce ţine de mentalitate, ori chiar cu cel fizic care ţine de simbolistica astrologică a Lunii şi a lui Saturn din horoscopul personal şi al tranzitelor sau chiar cu cel al spiritului.

Dar acestea sunt alte aspecte de care ne vom ocupa cu altă ocazie…

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Bioritmul intuitiv şi ciclul sufletului – IIBioritmul intuitiv şi ciclul sufletului – IV >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?