Bioritmul intuitiv şi ciclul sufletului – III
© Bigstock

Bioritmul sufletului este unul dintre cele mai importante, având în vedere trăirile umane pe care le avem zilnic.

În episoadele anterioare ne-am referit la modul în care bioritmul intuitiv are legătură cu experienţele sufletului în lumea fizică. Este evident că de-a lungul vieţii fiecare dintre noi trece prin tot felul de situaţii, şi nimeni indiferent cine este şi ce învârte în lumea asta nu este eexceptat de la lecţiile sufletului. Deseori acestea pot fi destul de dure, cum spuneam în numărul trecut al revistei că pot surveni la un moment dat ceea ce numim în limbaj popular drept cumpene.

Asemenea cumpene reprezintă intersectarea anumitor sublinii temporale din propriul destin, ele fiind incluse în linia temporală proprie, şi în funcţie de alegerile pe care le facem, una sau alta din sublinii se manifestă. Paradoxul este că deşi facem o alegere ce pune în mişcare o sublinie temporală sau alta a propriului destin, gândindu-ne la problema în cauză, nu ştim totuşi în ce fel se vor derula lucrurile în privinţa alegerii făcute.

De exemplu, bioritmul sufletului numit ciclul intuitiv, în radiestezie se numeste nivelul noesic şi se referă la nivelul de evoluţie atins de sufletul persoanei în actuala existenţă…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Bioritmul intuitiv şi ciclul sufletului – IIBioritmul intuitiv şi ciclul sufletului – IV >>
Acest articol face parte 3 din 4 seria Bioritmul intuitiv şi ciclul sufletului
Articolul precedentComplexul de la Gizeh – Akhnaton (V)
Articolul următorDrum bun către Lumină, Cici…
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile