Bioritmul intuitiv
© Bigstock

Ritmul, sufletul și dislocarea.

În timpul vieții este foarte posibil să observi multe ritmuri care odată conșient de ele, îți fac viața mult mai stabilă. Dar ce legătură au acestea cu sufletul?

Întruparea oamenilor pe această planetă constituie una dintre cele mai complexe experienţe pe care spiritele o pot avea în galaxia noastră. Calea Lactee este o galaxie în care viaţa este bazată pe energia iubirii, şi poate că mai sunt şi alte galaxii în care acest aspect se manifestă, deşi în alte galaxii viaţa se poate manifesta prin altfel de energii.

Cert este că din momentul întrupării fiecare spirit uman îşi începe lunga sa călătorie terestră, cu întreaga cohortă de întâmplări de tot felul.

În episoadele anterioare am văzut câteva dintre aspectele principale pe care sufletul uman le parcurge de-a lungul vieţii, având ritmul său precis de manifestare.

Desigur că aşa cum spune de exemplu astrologia, există cicluri şi vârste ale omului, împărţite exact şi cu caracteristicile de rigoare. Fiecare ciclu dintre acestea se manifestă în aport cu unul sau altul din corpurile noastre subtile. Un exemplu în acest sens este cel al tinerilor.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Bioritmul intuitiv şi ciclul sufletului – III

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?