© Bigstock

Biortimul intuitiv al persoanei, reprezentat de suflet, poate fi perturbat atât de mult, încât starea resimţită ca trăire interioară poate determina o cumpănă periculoasă.

În timpul vieții este foarte posibil să observi multe ritmuri care odată conșient de ele, îți fac viața mult mai stabilă. Dar ce legătură au acestea cu sufletul?

Întruparea oamenilor pe această planetă constituie una dintre cele mai complexe experienţe pe care spiritele o pot avea în galaxia noastră. Calea Lactee este o galaxie în care viaţa este bazată pe energia iubirii, şi poate că mai sunt şi alte galaxii în care acest aspect se manifestă, deşi în alte galaxii viaţa se poate manifesta prin altfel de energii.

Cert este că din momentul întrupării fiecare spirit uman îşi începe lunga sa călătorie terestră, cu întreaga cohortă de întâmplări de tot felul.

În episoadele anterioare am văzut câteva dintre aspectele principale pe care sufletul uman le parcurge de-a lungul vieţii, având ritmul său precis de manifestare.

Desigur, că aşa cum spune de exemplu, astrologia, există cicluri şi vârste ale omului, împărţite exact şi cu caracteristicile de rigoare. Fiecare ciclu dintre acestea se manifestă în aport cu unul sau altul din corpurile noastre subtile. Un exemplu în acest sens este cel al tinerilor…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Următorul episod<< Bioritmul intuitiv şi ciclul sufletului – III
Acest articol face parte 4 din 4 seria Bioritmul intuitiv şi ciclul sufletului
SURSĂBigstockphoto
Articolul precedentVânătoarea de extratereştri
Articolul următorCivilizaţiile galactice
Scriitor şi pasionat de neconvenţional, îşi păstrază anonimatul în continuare folosind o atitudine efervescentă pentru a pune în mişcare energia exploratoare a minţii umane, imprimând astfel în subtil nevoia de a găsi răspunsuri existenţiale.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile