Cabinetul COSMOS

Str. Liviu Rebreanu 5 - Bl. 52 sc. 2 et. 2 ap. 55, Bucureşti

+04 (0) 722 352 832


Tehnologie. Esoterism. Genetică.

Cabinetul COSMOS îţi pune la dispoziție instrumente practice și interpretări necesare pentru evoluția personală și colectivă unind tehnologia, artele esoterice și genetica. Acestea reprezintă simple unelte fascinante având rolul de a distra mintea și de a hrăni sufletul și sunt destinate pentru a crea un impact benefic asupra vieții într-un interval de timp mai scurt decât avem majoritatea dintre noi răbdare.

sau sună la: +04 (0) ​722 352 832


E Timpul Pentru Răspunsuri... 
Sau Întrebări


Cabinetul COSMOS reprezintă un mijloc de eliberare al propriului potenţial probabil ținut încă ascuns, de parcă restul omenirii n-ar merita să afle despre el. Într-un fel ai dreptate, suferința și lipsa de înțelegere din jurul tău te-au determinat treptat să începi să te învăluiești cu tot felul de protecții și ziduri de apărare. Ai crezut că cei din jur n-au știut să aprecieze cu adevărat darurile tale și treptat, ai considerat că nu merită să le oferi oricui și oricum deși inițial ai facut-o necondiționat. În general tu erai bine acolo unde te aflai, provocările însă au început să apară în viața ta atunci când te-ai hotărât să treci la un alt nivel, și anume să arăți în felul tău unic, Cine Ești și Ce Poți. De fapt, adânc în sinea ta tu știi Cine Ești și Ce Poți dar oare știi și ce-ai putea Deveni?

Unelte

Evaluări 
Psiho-Energetice

Depinde de tine dacă le consideri și clinice.

Consultanță 
Astro-Logică

Aplicată în toate domeniile vieții.
+30 de ani experiență.

Comunicare Arhetipală

Tarot original și sistemul Cheile Genelor.

 • EVALUARE ENERGETICĂ
 • ​Servicii astrologice
 • ​Divinaţie şi astrogenetică

Din cele mai vechi timpuri, omenirea a conceput sisteme pentru a înțelege ritmurile vieţii. Poziția planetelor la momentul nașterii ne oferă semnificații fascinante despre propria viață personală și colectivă prin amprenta subatomică a energiilor subtile celeste precum tahionii şi neutrinii. Dar cunoașterea nu se oprește aici. Practic Astrologia și derivatele sale îți oferă șansa să devii propria ta profeție.  Această cunoaştere reprezintă o metoda de a descoperi Ordinea în Haos. Așa cum Teoria Haosului susține că o simplă bătaie de aripi a unui fluture poate cauza o tornadă prin înlănțuirea unor serii de evenimente consecutive, tot așa o tornadă poate influența bătaia de aripi a unui fluture prin aceleași serii de evenimente reciproce. Fluturele aduce schimbarea în liniște și cu discreție pe când furtuna o face cu zgomot și intens. Alegerea este a ta.


 • Astrologie Relațională
 • Astrologie Arhetipală
 • Astrologie Medicinală
 • Astrologie Karmică
 • Astrologie Natală

​Avantaje şi Provocări

 • ​Schimbi rolul de ​victimă
 • Îţi îmbunătăţeşti stima de ​sine
 • ​Prioritizare şi selectivate în ​relaţii
 • ​Devii reponsabil pentru ceea ce simţi
 • ​Eliberezi din ​karmă
 • ​Renunţi la ce nu îţi serveşte evoluţiei
 • ​Îţi fortifici suportul ​spiritual
 • Obții răspunsuri la întrebări
 • ​Eşti înţeles

mai bine sun: +04 (0) ​722 352 832

Câteva recenzii...

"


Contele Inccappuciato – scriitor, mesager ezoteric, cercetător ezoteric şi maestru învăţător pe probleme
transcedentale; 


Gicu Dan

Autor "România, inima ocultă a Terrei"

"


Dacă ești pe cale să programezi o ședință la cabinetul Cosmos, te asigur că nu vei fi menajat. Nu te speria, nu mă refer aici la politețuri şi etică, ci cât de pregătit ești să te cunoști cu adevărat.


Andrei S. Grama
Antreprenor spiritual

"


Nu știu care e treaba cu domnul Conte, dar prea știe atâtea chestii!


Ioana Vasile
Student

Prima dată la Cabinet?

Salut, dacă este pentru prima dată când auzi de cabinetul COSMOS, permite-mi să-ţi reţin atenţia cu câteva detalii.

De la începutul incursiunii mele în lumea esotericului, în 1992, am fost cunoscut cu pseudonimul de Contele Incappucciato. Cei apropiaţi îmi spun simplu C.I. Motivul pentru care am ales acest nume a fost îndemnul colegului și prietenului meu, regretatul scriitor Ion Ţugui, având şi câteva cărţi scrise împreună (dintre care cea mai cunoscută este “Şapte ani apocalitici”). 

Numele reflectă menirea mea spirituală în România, şi anume de a oferi cunoaştere spirituală neocultată într-o perioadă în care era necesar să-mi menajez intimitatea, având în vedere că am început această activitate de la vârsta de 25 de ani.

Numele de Conte, care este în realitate un pseudonim spiritual, reflectă cunoaşterea şi atitudinea obţinute în Shamballa, pe care le ofer oamenilor spre înnobilarea sufletului lor, cuvântul fiind derivat din limba geto-dacilor – Comates de unde a trecut în latină şi din latină în francezul Comte (semnificaţia sa fiind cea de “Cel ce ajută”). Numele de Incappucciato reflectă anonimatul sub care îmi desfăşuram activitatea ca şi persoană. Între timp vremurile s-au schimbat în România şi am început să am după anul 2001 şi activităţi publice prin sesiunile de practică unde ofeream consultaţii. Aşa s-a născut cabinetul COSMOS. Un loc intim unde îmi pot desfăşura munca vieţii mele alături de oameni dispuşi la rândul lor să îmbrăţişeze cunoaşterea spirituală universală spre mai binele lor şi al celorlalţi şi pentru crearea unei Noi Românii şi a unei lumi mai bune despre care s-a profeţit atât de mult.

Contele incappucciato


​Esoterist

Cabinetul COSMOS reprezintă pur şi simplu un apel la acțiune
(Call-to-Action)

Cabinetul COSMOS te liniștește cu totul. Sună paradoxal, dar este la fel ca și liniștea de dinaintea furtunii. Este foarte posibil ca în urma unei vizite la cabinet să devii pregătit pentru acțiune, dar de această dată având mult mai multă claritate asupra deciziilor.

Fie ca înțelepciunea dobândită în urma acestei experiențe să te aducă mai aproape de Sursa ta interioară și fie ca toți cei pe care îi atingi în această viață să fie transformați de Lumina Prezenței tale.

Când pot rezerva o consultație?

Cât de eficiente sunt ședințele?

Stări modificate de conștiință?

Am sub 18 ani, pot să ma programez?

​Serviciile spirituale costă?

Și dacă nu-mi permit o consultație?

Hai Să Creăm Împreună

La solicitările de evaluare a mai multor persoane aflate în aceeaşi locaţie (şcoli, licee, grădiniţe, firme, etc. ) în Bucureşti ne deplasăm la locaţia respectivă.

sau sună la: +04 (0) ​722 352 832

© COSMOS 2007-2017 -  Un proiect susținut de Simbiosis Cuantica.