Calea Filantropiei Revista Cosmos

CALEA FILANTROPIEI

Philos Anthropos

 

Data de 28 Noiembrie 2016 rămâne o zi specială pentru comunitatea COSMOS. Această zi rămâne marcată de bunăvoinţa cititorilor publicaţiei COSMOS și a colegei de redacție Cecilia David. Acest Moment reprezintă inițierea unui proiect filantropic: creearea unei Linii Temporale a Bunăstării şi a Omeniei în cadrul unei Comunităţi unde Virtuţile sunt pur și simplu molipsitoare.

Suntem conștienți că propunerea de atragere a unui sprijin finaciar rămâne o problemă delicată în general mai ales în aceste perioade economice oscilante şi de cele mai multe ori cu cât ai mai multă nevoie cu atât devine mai dificil să ceri.

Filantropia în adevăratul sens al cuvântului înseamnă distribuirea resurselor şi finanţelor într-un mod echilibrat şi uniform cât şi investiţiile în proiecte de viitor.

Contribuţiile generoase în funcţie de conştiinţa şi posibilităţile fiecăruia, cât şi darurile de orice fel din partea comunităţii, ne oferă posibilitatea de a extinde aria Cunoaşterii Spirituale specifice teritorului carpato-dunărean în România cât și promovarea spiritualității geto-dace la nivel internațional, dar mai ales, pentru a putea demara noi proiecte educative şi prospere.

Cu ajutorul vostru sperăm să îmbunătățim și demarăm două proiecte creative şi distractive totodată:

Simbiosis Cuantica.

Un nume care reflectă ideal starea de conştiinţă spre care se îndreaptă omenirea odată cu renașterea Noului Pământ și apariția Epocii Exponențiale specifică acestui secol. Tehnologia ne va uşura mult munca spirituală şi poate pentru prima oară, omenirea are şansa unei simbioze prospere şi abundente, însă, acest lucru necesită educaţie și conștiență spirituală.

Acest proiect va conține cel puțin două etape.

Prima etapă constă în îmbunătățirea serviciilor web a Portalului COSMOS, pentru a pătrunde în zonele tehnologice de divertisment existente la ora actuală din belșug, pentru a promova Educația Spirituală către generațiile tinere care s-au născut și se nasc în continuare cu un nivel genetic predestinat folosirii tehnologiilor avansate.

A doua etapă a proiectului va atrage într-un mod natural folosirea tehnologiilor cuantice prototip care reprezintă următorul pas în evoluția umanității. Practic, dorim să punem la dispoziţia publicului larg dispozitive de regenerare și vindecare bazate pe tehnologii de ultimă oră cum ar fi tehnologii pe bază de plasmă și tehnologii tahionice. Imaginați-vă o jucărie cadou care în același timp este și unealtă de vindecare. Acest Centru de Înălțare va evolua în spiritul Conștiinței Colective cu scopul de a permite celor doritori reechilibrarea sănătății având astfel libertatea și timpul necesar pentru a-și continua viața de zi cu zi. Ascensiunea înseamnă Vindecare.

Şcoala de Mistere Zalmoxiană.

Una dintre cele mai măreţe viziuni ale Comunităţilor Spirituale din România este înființarea unei Școli sau Universități urmând ca model Școlile de Mistere geto-dace pentru restabilirea și promovarea Egregorului Național Spiritual. Suntem siguri că mulți dintre voi veți fi pur și simplu extaziați la auzul înființării unei astfel de școli în România, iar noi vă spunem că acest lucru nu este foarte departe de a se îndeplini având în vedere că există deja intenții trimise în Câmpul Colectiv al Conștiinței pentru înființarea unei astfel de școli.

Dat fiind că România are un suport de neegalat prin energia zalmoxiană și prin energiile galactice ale Soarelui Central care învăluie planeta din ce în ce mai mult, rămâne doar o simplă chestiune de timp până când acest obiectiv se va manifesta.

Ceea ce propunem noi prin acest proiect este pur și simplu unirea intențiilor la nivel colectiv determinând astfel manifestarea în plan fizic. Acesta nu reprezintă un moft naţionalist, pur şi simplu această Cunoaştere Atemporală are rolul de a reechilibra identitatea acenstrală care la momentul actual este în mare parte amnezică și amorțită.

Această școală va reprezenta înflorirea unei noi educații având ca pământ fertil grădina carpato-dunăreană. Ea nu reprezintă nicidecum înlăturarea educației actuale, ci mai degrabă altoirea unei educații strămoșești având rădăcini adânci și puternice, cu o educație tânără și modernă, vibrantă, expansivă și dornică de explorare a lumilor exterioare. În viziunea noastră acest proiect ar trebui să combine atât clasicul cât si modernul, o școală virtuală dar și una fizică. Modelul unei şcoli virtuale nu este nou iar în aceste momente unde timpul pare că zboară îl putem „păcăli” cu ajutorul tehnologiei răspândite din ce în ce mai mult printre generaţiile tinere.

Suntem conştienţi că acesta este un proiect de lungă durată şi suntem deschişi colaborărilor şi propunerilor de pretutindeni atâta timp cât vor fi transparente și puse în serviciul Întregului.

Fie ca Prezenţa Divină să ne binecuvânteze pe noi toţi prin Câmpul Cuantic al Sincronicităţilor împlinindu-ne astfel cele mai adânci nevoi şi dorinţe, încât să rămânem aliniaţi la frecvenţele armonice ale Conştiinţei Universale în aceste momente Cheie ale Evoluţiei noastre și fie ca împreună să ne transformăm visele în realitate!


Dacă vrei să colaborezi la aceste proiecte lasă-ne un mesaj pe adresa de email contact@revistacosmos.com sau scrie-ne direct pe pagina de Contact.

Pentru donații puteți folosi adresa de PayPal financiar@revistacosmos.com sau Transfer Bancar (SHANTI PREM SRL, RO39RNCB030404375923001).

BTC: 1GDZ8kNkUFqkTGdrC8g6NSSPvwwfG2esmv
ETH: 0xd4267E7Fe8aD35f734CD797D5511bDc8988CFFEd
LTC: LUcjFNmJUo9JkcfjXRwweDxkuUCNMQZxfF