Radea Pantea
Să abordezi latura spirituală cere curaj, să ieși din mlaștina obișnuitului, să nu mai faci ca „ceilalți”.

Rada Pantea ține cursuri în România și Franța în cadrul Centrului Solisis pe care l-a creat, dupa ani de pregătire și călătorii inițiatice în Tibet, India, Egipt, Brazilia, Turcia, Grecia și Camino de Santiago.

În prezent este președinta bibliotecii spirituale Pythagore în Strasbourg, unde se găzduiesc conferințe internaționale din diverse curente spirituale.

Vorbitoare a 7 limbi străine, înainte de a-și găsi vocația spirituală, a muncit ca prezentator, producător TV și director executiv.


  • Bun găsit, Rada! În primul rând spune-ne, te rog, de când a apărut chemarea asta spirituală în viața ta?

Acum vreo 15 ani. Munceam ca executive manager la cel mai mare retailer de modă, făcusem un Executive MBA, înainte fusesem prezentatoare TV la ProTv Cluj, ProFm, Atomic. Deci căutasem succesul și fericirea odată prin vedetisme și a doua oară prin succes financiar, dar nu am simțit împlinire cu adevărat, decât foarte fugitivă și așa am căutat altceva fără să știu ce caut. Am început cu psiholog, apoi am ajuns la dezvoltarea spirituală. M-am aprins ca o lumânare! După câteva săptămâni am zis că vreau să transmit și eu această oportunitate oamenilor, să simtă ce înseamnă plinul interior, Pacea, echilibrul. Să cunoască toate aceste stări interioare, adică vibrații care sunt ceea ce căutăm de fapt fără să știm, și care ne aduc adevărata bogăție și fericire. Nici nu puteam să fac altfel, am luat-o pe calea asta și am ajutat sute de persoane să ridice capul din mentalitatea colectivă, să vadă câteva etaje mai sus, fiecare după cum îl cheamă sufletul.

  • Ce înseamnă din punctul tău de vedere, după ani de experiențe spirituale, acest domeniu al spiritualității? (cum ar trebui să ne raportăm la el fiecare dintre noi, prin prisma propriului nivel de evoluție)

    CONȚINUT RESTRICȚIONAT

     

    Articol dedicat abonaților

    Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentCufărul Imaginar
Articolul următorRevista COSMOS Nr. 158 – Octombrie 2020
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile