Calea Unimii
Se spune că cele mai strălucitoare lucruri din univers - quasarii - sunt cauzate de cele mai întunecate lucruri din univers - găurile negre

Frica, respectiv Stagnarea, este ceea ce vă ţine pe loc în procesul de Cunoaştere.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

Trecem odată cu această transmisiune la un alt nivel vibraţional. Pentru mulţi dintre voi se apropie încheierea unui ciclu şi inrtarea într-un altul. Este desigur o etapă tranzitorie către ceea ce veţi putea deveni. Este totuşi necesar să înţelegeţi că puteţi accesa următoarea etapă, cea pe care o vom descrie, doar după parcurgerea procesului de pregătire în vederea Înălţării.

Informaţiile transmise în ultimele luni conform timpului vostru au rolul pregătitor pentru a vă putea permite, pentru aceia dintre voi care decideţi să intraţi în etapa despre care vom transmite, să vă realizaţi propria Unime. Aceasta este cel mai important aspect al fiinţei voastre. Despre Unime Iisus ca mare maestru spiritual v-a lăsat învăţătura a cărei chintesenţă este ceea ce el a numit ”Desăvâşirea”. Altfel spus finalizarea acestui proces explicat de către noi pentru voi.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episodCalea Unimii – II >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?