Calea Unimii
Se spune că cele mai strălucitoare lucruri din univers - quasarii - sunt cauzate de cele mai întunecate lucruri din univers - găurile negre

Dualitatea determină manifestarea bolilor, iar acestea subminează procesul de Ascensiune.

Salutări! Noi suntem Fondatorii.

În această transmisiune suntem cu toţii alături de acest medium autentic, ce trece la rândul său printr-o transformare de nivel, datorită unui eveniment dramatic în plan personal. Este o transmisiune originală aceasta, pe care n-o veţi mai întâlni nicăieri.

Pentru a înţelege care este Calea Unimii, este necesar mai întâi să meditaţi şi să contemplaţi la propria fiinţă, ca să treceţi de la dualitate la propria Unime.  

Dualitatea în care vă implicaţi zi de zi vă cauzează multiple stări care vă dezechilibrează corpurile afective, şi acestea odată cu trecerea timpului ajung să se încarce de reziduuri energetice de joasă vibraţie, pe care le colectaţi în aura voastră. Aceste reziduuri dacă nu le eliminaţi printr-un proces de purificare vor avea tendinţa de a vă obstrucţiona eforturile de creştere a propriei vibraţii, în vederea Ascensionării şi deci a atingerii stadiului de Unime.

Dualitatea este cea care duce cu timpul la dileme existenţiale, în sensul că din dualitate apar toate dezechilibrele voastre ideologice şi de sănătate, care apoi vă alterează viaţa mai mult sau mai puţin. Urmarea acestor dezechilibre este că generează distorsiuni în câmpul cuantic adiacent Pământului vostru, iar acestea reacţionează faţă de energiile voastre individuale dar şi colective. Una dintre consecinţele acestor distorsiuni şi reacţii este cea legată de apariţia bolilor. Dualitatea determină manifestarea bolilor, iar acestea subminează procesul de Ascensiune.

De ce dualitatea generează probleme ale sănătăţii? Este simplu răspunsul.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Calea Unimii – IICalea Unimii – IV >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?