Calea Unimii
Se spune că cele mai strălucitoare lucruri din univers - quasarii - sunt cauzate de cele mai întunecate lucruri din univers - găurile negre
Timp estimat de citire: 3 minute

Dacă lăsaţi mintea să vă conducă mereu tot mai departe în căutarea a tot felul de scopuri, uitând de sufletul vostru, veţi ajunge în situaţia de a uita complet pentru ce sunteţi pe Pământ.

Salutări! Noi suntem Fondatorii!

În această transmisiune ne vom referi la Liberul Arbitru pe care-l aveţi în calitate de fiinţe spirituale. În procesul evolutiv în care sunteţi implicaţi fie şi pentru că sunteţi spirite care există în acest univers, aveţi întodeauna posibilitatea de a alege sensul pe care vreţi să evoluaţi. De când vă naşteţi şi până ajungeţi în stadiul de adulţi voi vă ghidaţi după multe principii eronate, deşi le consideraţi chiar tabu la un moment dat în viaţa voastră. Unul dintre ele este legat de noţiunea de scop în viaţă.

Sistemul social în care vă derulaţi existenţa vă induce de-a lungul anilor ideea de a avea un scop în viaţă, ceea ce în cele din urmă nu este deloc un lucru negativ. Totuşi dincolo de acest termen este important să vedeţi eroarea pe care o faceţi, deoarece dacă la un moment dat acest scop, oricare vi-l propuneţi, îl îndepliniţi, după aceea este necesar ca mintea voastră să se îndrepte către găsirea altui scop.

Perspectiva înţelegerii greşite de către voi a scopului v-o explicăm în cele ce urmează.

Următorul episod<< Calea Unimii – IV
Articolul precedentAstrologie – nivele de evoluţie – II
Articolul următorInterferenţele extratereştrilor în istoria omenirii
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile