Cancerul și vindecarea
Noah Wilson pe numele său. Un caz celebru de luptă împotriva cancerului. Din nefericire nu și-a revenit. Haideți să abordăm și cauzele esoterice să vedem de ce.

Au putut fi identificate zone din creier care emit unde concentrice în urma unui şoc emoţional, aceste unde îndreptându-se către organul care se află în corelaţie spirituală cu starea determinată de atitudinea trăită.

Aşa cum veţi mai găsi în numărul acesta al revistei, se poate spune că democraţia este o sursă de boli care afectează din ce în ce mai mult populaţia lumii.

De ce este democraţia o sursă de boală?

În primul rând pentru că datorită înţelegerii greşite a libertăţii, cam un sfert din omenire face ce vrea, indiferent că e vorba de oamenii străzii sau de preşedinţi ai statelor lumii. Ştim noi să decidem drept şi bine? Ştim noi să alegem drept şi bine?

De cele mai multe ori viaţa ne demonstrează că nu prea şi atunci ar trebui să ne punem problema serios referitor la starea noastră de sănătate.

De ce?

Pentru că în urma acestor consecinţe ale alegerilor şi deciziilor noastre greşite, ne trezim într-o zi că suferim de ceva anume, şi dacă nu luăm măsuri, aceste simptome vor duce la boală.

Felul în care înţelegem noi democraţia ca libertate exercitată poate determina boli.

Doctorul german Hammer a înţeles asta atunci când fiul său a murit.

Cercetările sale în domeniul oncologic au dus la rezultate cu totul suprinzătoare, deşi în mod oficial cercurile medicale europene au refuzat să-i recunoască activitatea de cercetare şi deci şi rezultatele obţinute.

Ca urmare se poate spune că în urma cercetărilor sale, au putut fi identificate zone din creier care emit unde concentrice în urma unui şoc emoţional, aceste unde îndreptându-se către organul care se află în corelaţie spirituală cu starea determinată de atitudinea trăită.

De exemplu:

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< Cancerul şi vindecarea lui – IICancerul şi vindecarea lui – IV >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?