Cancerul și vindecarea
Noah Wilson pe numele său. Un caz celebru de luptă împotriva cancerului. Din nefericire nu și-a revenit. Haideți să abordăm și cauzele esoterice să vedem de ce.

Orice emoţie negativă este precum un sunet cacofonic, în timp ce emoţia pozitivă este asemenea unui sunet armonios care restabileşte starea de sănătate.

Una dintre cele mai necruţătoare boli ale erei moderne, întrecută în tragism doar de SIDA, cancerul a ajuns la ora actuală subiect de studiu asiduu pentru cercetători.

Pe măsură ce medicina modernă descoperă cum se zice „teritorii necartografiate” în privinţa mecanismelor corpului uman, sunt acceptate pas cu pas, deoarece este inevitabil acest lucru, acele informaţii din medicina energetică neconvenţională care-şi au originea în Ştiinţa Spirituală veche de milenii.

Un exemplu în acest sens este medicina ayurvedică.

Cele trei tipologii umane – vata, kapha şi pitta – pot avea legătură cu dezechilibrul sănătăţii, şi implicit cu apariţia cancerului, dacă una din componente este în exces pentru mult timp.

Oricum structura noastră de bază, ca fiinţe umane, funcţionează pe una dintre cele trei tipologii, în raport cu zodia de naştere. Trebuie să spunem aici că fiecăreia dintre cele trei aspecte le corespunde în organism o funcţie de bază şi avem astfel următoarele echivalenţe: anabolismului îi revine Kapha, catabolismului îi revine Vata şi echilibrului metabolic îi revine Pitta.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.
Următorul episod<< Cancerul şi vindecarea lui – IIICancerul şi vindecarea lui – V >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?