Cancerul și vindecarea
Noah Wilson pe numele său. Un caz celebru de luptă împotriva cancerului. Din nefericire nu și-a revenit. Haideți să abordăm și cauzele esoterice să vedem de ce.
Timp estimat de citire: 3 minute

Orice emoţie negativă este precum un sunet cacofonic, în timp ce emoţia pozitivă este asemenea unui sunet armonios care restabileşte starea de sănătate.

Una dintre cele mai necruţătoare boli ale erei moderne, întrecută în tragism doar de SIDA, cancerul a ajuns la ora actuală subiect de studiu asiduu pentru cercetători.

Pe măsură ce medicina modernă descoperă cum se zice „teritorii necartografiate” în privinţa mecanismelor corpului uman, sunt acceptate pas cu pas, deoarece este inevitabil acest lucru, acele informaţii din medicina energetică neconvenţională care-şi au originea în Ştiinţa Spirituală veche de milenii.

Un exemplu în acest sens este medicina ayurvedică.

Următorul episod<< Cancerul şi vindecarea lui – IIICancerul şi vindecarea lui – V >>
Articolul precedentBinele şi răul, în mâna noastră – II
Articolul următorDereglările corpurilor subtile ale aurei – V
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile