Înţelepciunea proverbelor româneşti
© Cristimilan7 / Romania / Deviantart

Să luăm aminte de la copacii din natură cum ar trebui să ne comportăm unii cu ceilalți, căci la fel cum un copac este un întreg, la fel și societatea umană este.

Ne ocupăm în acest număr de o altă zicătoare, care poate viza atât pe mai marii zilei, cât și pe oamenii de rând. S-ar putea ca unii dintre voi să fi auzit de această zicătoare, dar majoritatea dintre voi este posibil să nu fi știut de ea vreodată.

Cu siguranță că toată lumea a văzut copaci de-a lungul vieții. Știm că frunzele nu tremură ele de la sine, ci doar atunci când bate vântul mai tare. Nu contează că-i vară sau toamnă, dacă vântul bate frunzele se mișcă pe ramură. Ei bine, cum poate fi aplicată zicătoarea la mersul societății, astfel încât să pricepem ce vrea să spună?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Articolul precedentCauzele spirituale ale bolilor – Problemele de colon
Articolul următorCodul genetic și Inteligența Artificială
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile