Atunci când ne gândim la ce fel de cărți am visat, deși nu am memorat informațiile din vis, este bine să ne ghidăm după ceea ce simțim în interiorul nostru.

De-a lungul vieții noastre practic așa cum s-a calculat noi dormim aproximativ jumătate din acest timp. Și noi nu ne gândim la asta, nici nu ne stă mintea la așa ceva să realizăm că într-adevăr așa este.

Dar dincolo de asta, uneori pe timpul nopții când dormim visăm – ce-i drept mai rar asta, deși nu e neapărat ceva din cale afară de special! – că suntem într-o librărie. Că arată ca cele din filme, cu multe săli și scări, cu multe rafturi și birouri, ori că arată ca cele din marile magazine sau ca cele de cartier, nu contează, ceea ce contează este simbolismul unui asemenea vis.

Ce reprezintă o librărie în visele noastre? Toate acele rafturi și spații pe care le vedem într-un astfel de vis, plus mulțimea de cărți și alte lucruri pe care le putem observa în visul respectiv, au semnificația lor aparte. Și putem desluși în explicațiile pe care le citiți în aceste rânduri…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Articolul precedentEu-urile multidimensionale
Articolul următorAcum și Aici – Prezentul e trecut!
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile