Conform lui Cobra, Putin colaborează cu o facțiune din Pleiade

Declarațiile cele mai șocante și relevante ale lui Putin, din anul 2021, fac referire la faptul că în marea ei majoritate, clasa politică globală este formată din ființe care nu sunt umane.

Poate unii dintre voi o să oftați … poate ușor plictisiți, ceva în genul „a câta oară citesc despre viitor…?” sau „iar despre viitor…”, dar după toată tevatura globală cu nebunia plandemiei, să vedem ce curs poate lua viitorul, mai ales după evenimentele recente de la granița nord-estică a României.

Atât profețiile vechi, cât și prezicerile contemporane, se cam bat cap în cap, deoarece după cum putem vedea există o serie de evenimente cu caracter contradictoriu, care generează tensiuni imense în câmpul karmic colectiv. Despre asemenea dereglări karmice am mai scris, dar de la an la an, valorile acestui câmp karmic fluctuează foarte mult. De ce? Pentru că așa cum se poate vedea – mai ales în ceea ce privește situația din ultimul timp cu conflictul dintre Europa via Ucraina și Rusia – există decizii aberante luate de către acești pioni ai arhonilor, și ca urmare viitorul fiecărei națiuni depinde cumva, chiar și indirect, de atitudinea în bloc a acestor „lideri” politici ai Europei împreună cu clona lui Biden din Statele Unite.

Termenul „cap compas” este definit în sensul lingvistic în următorul fel: drum urmat de către un vapor sau o aeronavă conform indicațiilor oferite de busola de bord. În cazul omenirii și în contextul actual, situația de tip cap compas se vrea a fi deținută ba de Rusia, ba de Uniunea Europeană, ba de Statele Unite, ba de China. Este un joc la nivel planetar, în care influențele exercitate de către aceste țări menționate sunt destul de importante, dar să nu uităm caracterul lor aleatoriu și chiar efemer, dacă luăm în considerare și aspectul cronologic care traversează epocile și determină schimbările implacabile care au loc la anumite intervale.

Ceea ce este construit pe minciună și înșelătorie poate dura o vreme, chiar destul de mult, și istoria europeană ne-a demonstrat asta din plin din Evul Mediu până acum. Dar nu poate dura la nesfârșit, însă până când se va prăbuși, așa cum spuneam, poate trece ceva vreme. Chiar destul de mult. Și păpușarii arhonilor știu cum să determine mintea umană să reacționeze. Provoacă un eveniment, îl mențin o perioadă, apoi provoacă un alt eveniment și tot așa. Și acum să introducem „artileria grea”. Faptul că în Ucraina s-a întâmplat acest conflict, ne demonstrează tuturor că taberele s-au apropiat și mai mult cum se spune, față-n față.

Dar pentru a vă reaminti ceva extrem de important, asta apropo de atitudinea Rusiei în conflictul provocat de slugile ocultei din America, vă readuc în atenție o serie de afirmații ale fostului prim ministru rus, Dimitri Medvedev, care în 2012 după încheierea emisiunii la care fusese invitat, a fost întrebat de către câțiva jurnaliști despre o situație mai aparte, pe care Vladimir Putin la vremea aceea o gestiona. Unul dintre acești jurnaliști l-a întrebat pe Medvedev dacă lui Putin, ca președinte, i se înmânaseră dosarele secrete despre extratereștrii care vizitaseră Pământul de multe ori până în momentul acela, atunci când primea servieta respectivă care activa arsenalul nuclear al Rusiei. Iar Medvedev a răspuns astfel: „Împreună cu servieta cu coduri nucleare, președintelui țării i se dă un dosar special „secret”. Acest folder în întregime conține informații despre extratereștrii care au vizitat planeta noastră. Odată cu aceasta, vi se dă un raport al serviciului special absolut secret care exercită control asupra străinilor pe teritoriul țării noastre… “.

Deci în mod direct, deși neoficial, prim ministrul rus a recunoscut oficial că guvernanții ruși sau cel puțin o facțiune restrânsă de acolo, probabil un departament conectat la operațiunile militare, se află în contact cu reprezentanții unor civilizații extraterestre. Este clar că dacă au informații în acest sens, este plauzibil că rușii se află în contact cu cel puțin o civilizație. Și una dintre declarațiile cele mai șocante și relevante ale lui Putin, din anul 2021, face referire la faptul că în marea ei majoritate, clasa politică globală este formată din ființe care nu sunt umane. Altfel spus, ființe reptiliene care îndeplinesc agenda unei grupări obscure malefice. Declarația aceasta din urmă nu este de acum, ci din urmă cu câțiva ani, și este posibil să fie legată de ceea ce el și Medvedev cunosc. Ne putem face o idee despre ce cunosc Putin, Medvedev și unii generali ruși de rang înalt, în legătură cu speciile agresive care influențează mersul civilizației umane prin intermediul corporațiilor, a politicii globale și a anumitor oameni de afaceri de tipul lui Bill Gates, care se implică în evoluția omenirii – apropo de vaccinuri! – fără ca asta să fie treaba lor!

Dacă rușii la nivelul forurilor superioare cunosc unele amănunte despre viitorul omenirii, asta înseamnă că ei colaborează cu pleiadeenii, așa cum spun unele surse precum Cobra, care este unul dintre Lucrătorii în Lumină care au rolul de a transmite din partea Federației Galactice informații și dezvăluiri. (http://2012portal.blogspot.com/)

Pentru a argumenta în acest sens iată câteva informații din 2017.

Putin a făcut aceste îndrăznețe mișcări contra ocultei mondiale, din ultimii ani, datorită faptului că a fost cooptat și convins el însuși de către pleiadeeni, în urma primului său contact din 2014 cu aceștia. La acel moment, pleiadeeni i-au arătat multe lucruri prin care l-au convins de realitatea de pe Pământ, apropo de Hitler, nazism, oculta mondială și restul poveștii știute în cercurile esoterice. De aceea pleiadeenii i-au acordat încredere lui Putin, l-au sfătuit cu informații tactice și au vizitat cu acordul său și al generalilor baza secretă de la Kapustin Yar și o alta din estul Siberiei. Ca urmare a acestei colaborări, armata rusă s-a dotat cu un tip de rachetă la a cărei fabricare au contribuit tehnicienii pleaideeni, și când modelul a fost gata, a fost prezentat de către ruși americanilor, pentru a le da de înțeles acestora – îndeosebi celor de la Pentagon – că acel tip de rachetă este singurul din lume care nu poate fi interceptată de nici un alt dispozitiv antirachetă oricât de modern ar fi acela. Și atunci, dacă Putin colaborează din 2014 cu pleadeenii, și împreună cu Trump ar fi urmat să dea lovitura de grație ocultei, și dacă aceasta a deturnat draconic alegerile de acum 1 an și jumătate, și dacă actualmente, conflictul din Ucraina desemnează finalul unei situații coordonată de tacticienii pleiadeeni, rezultă că ne apropiem de un Punct de Cotitură ireversibil.

Acum viitorul nu mai e în mâna americanilor, nici a chinezilor, ci a rușilor! Exact cum spune o veche profeție, că Rusia va fi biciul ce va pedepsi Occidentul dezmățat și va aduce omenirea la eliberarea de slugile întunericului.

Următorul episodCap Compas – Viitorul! (II) >>
Acest articol face parte 1 din 2 seria Cap Compas – Viitorul!
Articolul precedentUniversurile digitale și subplanurile astrale (II)
Articolul următorEu-urile multidimensionale
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
4.1 12 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

9 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Tudu20172022

Nu Rusia – ci China va fi biciul ce va pedepsi rasa alba (adică Occidentul – in primul rand, pe cei care conduc, și apoi probabil toată societatea în ansamblul ei). Dar problema cea mai mare, este că : ….. este o problema !!! care se complică mult prea mult. Și mă mir că Putinasu nostru, nu realizează în ce fel de oala vâslește !!! Cum de nu observați că, de fapt, la momentul actual Putinelu-Nelu-Nelusoru este păpușica Arhonților ??? Aaaaa … ziceți că nu … Mei puneți mâna și citiți. Cum de nu știe Putinelu nostru, că foarte multe rase de extratereștrii, dintre cei ce ne vizitează abitir, sunt de fapt, organizate în facțiuni. Și fiecare factiune din fiecare rasa face cam ce vrea – și ce o taie capul (aici intra : dragii vostrii pleiadinieni, multe feluri de drăcovenii de reptilieni, telosienii, arienii – scumpeniile voastre din Antarctica, nordics, beteșigurile de Anunaki aka Elders, … apai sa știți că mai sunt asemea diuguri de trogheri de extratereștri!)!!!! Cum măsa s-o gândit prietenii noștrii ruși împreună cu Putinelasu nostru, că o rasa – de la începuturi spusa că este benevolență, au creat o armă (acea racheta supersonică) neanihilabila ! fără să-și dea seama că își taie craca de sub picioare ???????? Au, nu știți voi că exista The council of the 5 -> nine, care fac tot ce pot că sa elimine aceste facțiuni și reptilieni in mod ‘silent’ ??? adică : ‘not to start a war over us(humans)’ ?????

Contele

Bine, mai Tudule, tu zici ca Putineiu e al Arhonilor, ca asa e termenul corect, nu Arhonti cum ai auzit de la Terran citire!!!!!! – atunci Bideu ce e??? Si nu ne spune tu aici ca si o parte, si cealalta, sunt manevrate de aceeasi grupare, căci e ridicolă explicatia asta! ARHONII NU SUNT ATAT DE PROSTI INCAT SA II PUNA PE ASTIA SA SE BATA INTRE EI CA CHIORII, CU ARME SI BAGAJE, DEOARECE AR FI INUTIL CHIAR SI PENTRU ARHONI ASA CEVA: DECI MAI MEDITEAZA LA SUBIECT!

Editat 1 an în urmă de Contele Incappucciato
Dan Draghici

Wow este foarte interesant

Florea

Extraterestrii au si ei conducatorii lor idioti,la fel cum si noi avem conducatorii nostri idioti,din pacate omenirea sufera,exemplu e ucraina,daca nu exista iubire si intelegere ,toata planeta se duce dracului

Tarra

Un adevar pe care putini sunt in stare sa-l recunoasca.

Lore

Întrebare mea este: de ce Putin a jucat și el în mascarada pandemiei? De ce nu a spus stop de la început? Mulțumesc!

Mihai Tudorache

Cred ca sunt multe cozi de topor si in Rusia. Un singur om nu poate face totul.

Traian Mihalache

Care pandemie? Ca n-a fost nicio pandemie.

Carmen

Se spune ca Putin a distrus un satelit cu o racheta pentru ca acel satelit era programat ca prin reflexia oglinzilor sale sa amplifice puterea virusului in special noapte in jurul orei 4. Dar acel satelit pe care l-a distrus era proprietatatea Rusiei si era dezafectat din 1982. Cine il putea programa daca nu rusii?