În evoluția civilizației umane au existat multe erori, iar una dintre acestea este încă ideea indusă de reptilieni, că trăim într-un Matrix.

În această a doua parte a mini serialului vom face referire la un aspect legat de evoluția civilizației umane în general, dar aspectele despre care le vom explica sunt valabile și la nivel individual.

Dincolo de conflictul din Ucraina, să privim la această chestiune din perspectiva nivelului la care se află conștiința oamenilor în majoritatea lor. De ce nu există încă pace în lume? De ce se continuă în mod dement această distorsionare a liniei temporale a omenirii? Este important să ne dăm seama, și mai ales cum putem să dăm o mână de ajutor pentru ca starea aceasta conflictuală să dispară.

Realitatea care se manifestă în lumea modernă este efectul Matricei de care se tot vorbește de vreo 20 de ani încoace. Dar ce este Matricea sau Matrixul? Toate opiniile despre acest Matrix – cum că este „spațiul în care este ținută prizonieră mintea noastră ca într-o cușcă” – sunt greșite! Și vă spun și de ce este așa! Ființele umane sunt înzestrate cu Liberul Arbitru care este Prima Forță din Univers, aceea de A Face. Apoi vine a doua Forță, care este Iubirea. Din acest punct de vedere, indiferent cât de mult ar fi oamenii păcăliți de către reptilieni și slugile lor din ocultă, Liberul Arbitru nu poate fi anihilat sau blocat. Este un mecanism divin care nu poate fi oprit de nimeni în acest univers. Ca urmare a acestei realități, reptilienii știind acest adevăr, au făcut în așa fel încât odată cu ultima perioadă a Atlantidei, omenirea să decadă evolutiv. Și cum se putea realiza acest lucru?

Liberul Arbitru nu poate fi anihilat sau blocat

În primul rând, funcționarea corectă a omului este următoarea: corpul mental, adică mintea, trebuie să fie activ pe planul mental, iar corpul astral, pe planul astral, așa cum corpul fizic este activ în planul fizic. Ceea ce a cauzat grava distorsionare a evoluției umane este păcăleala pusă la cale de către reptilieni, după dispariția Atlantidei. Aceasta a fost rasă de pe fața Pământului datorită unei erori de evoluție, care a constat în coborârea corpului mental de pe planul mental pe planul astral. Planul mental nu este caracterizat de dualitate ca cel astral, și în vremurile de demult oamenii gândeau mai clar decât acum. Odată cu decăderea minții în zona astrală, a apărut dualitatea în gândirea umană. Din acele vremuri și până acum oamenii au plătit tribut căderii mentale, și în realitate asta e „căderea din rai” menționată de vechile scripturi. Datorită acestui fapt în prezentul epocii moderne președinți de state care au mintea plasată în planul astral manifestă frici, de aceea de exemplu actualmente președintele american a demarat campania din Ucraina! Frica îi mână de la spate ca ciobanul pe oi!

Atâta timp cât politicienii au mintea pe planul astral vor exista conflicte în lume

Atâta timp cât politicienii au mintea pe planul astral vor exista conflicte în lume, iar soluția este ca mentalul lor să urce din nou pe planul mental. Un exemplu în acest sens a fost Donald Trump, un președinte cu mentalul pe planul mental, care a spus lucrurilor pe nume. De asemenea Putin, este un președinte cu mentalul pe planul mental, deoarece nu vrea război dar este nevoit să-și apere granițele țării sale. Și ca un exemplu al trecutului, voievozii noștri cunoscuți în istorie au avut mentalul pe planul mental, căci ei doar și-au „apărat țara, și nevoile, și neamul” și nu au dus războaie de cotropire ca alte nații europene.

Din acest punct de vedere, viitorul este încă sub semnul unor incertitudini. Chiar dacă în anii 70 mișcarea Flower Power era a celor care aveau mentalul pe planul mental, conflictele continuau pentru că cei care decideau erau președinții și generalii, niște specimene cu mintea pe planul astral, și care astfel manifestau tot felul de frici iluzorii. Civilizațiile benefice și evoluate care supraveghează omenirea ne ajută, dar ele nu pot face totul în locul nostru, deoarece este Liberul nostru Arbitru care trebuie să decidă urcarea din nou a mentalului pe planul mental, și a corpului astral pe planul astral. Faptul că la ora actuală corpul astral la marea majoritate a omenirii nu este pe planul său corespunzător – planul astral, este demonstrat de destrăbălarea existentă în statele moderne și dezvoltate din Occident. Deci mentalul a fost împins forțat pe planul astral, iar corpul astral împins pe planul fizic al pasiunilor și dorințelor oarbe. De aceea asiaticii au avut din vechi timpuri disciplina spirituală care prevedea eliminarea dorințelor.

Actualmente persistă această distorsiune – corpul mental pe planul astral/corpul astral pe planul fizic – care menține starea conflictuală pe glob. Rezolvarea tuturor problemelor omenirii este simplă, este suficient ca acești lideri să-și ridice mintea de pe planul astral pe cel mental, și corpul astral de pe planul fizic (al dorințelor de conflict întreținute de frica de genul „vai, vin rușii/chinezii peste noi!”), și vor reveni la normalitatea conștiinței lor și la conștientizarea că toți suntem o singură omenire.

Expresia „cap-compas” se referă și la o asemenea revenire, și desigur asemenea lideri care în infatuarea lor – inclusiv cei din România!!! – se consideră „deștepți” și îndreptățiți să aplice politica pe care o aplică, ar trebui să accepte că în realitate, sunt pur și simplu niște ignoranți idioți, care trebuie învățați de către cei spirituali să-și re-echilibreze structura corpurilor lor mental și astral. Și atunci va dispărea dorința oarbă de conflicte, cauzată de tot felul de frici („nu sunt destule resurse”, „vrem doar pentru noi”, vreau gazul rușilor”, „vreau petrolul arabilor”, „criza alimentară” etc.).

Doar 5% din oamenii lumii au nivelul de maestru

Astfel în actuala etapă, doar 5% din oamenii lumii au nivelul de maestru, asta însemnând că au mentalul pe planul mental și corpul astral pe planul astral. Dacă acești 5% oriunde se află ei își continuă munca, trezirea spirituală și prin urmare linia temporală a viitorului vor fi realizate în sensul benefic pentru întreaga omenire. De aceea aceste lucruri depind de fiecare dintre noi. Tu, cel/cea care citești aceste rânduri, să nu consideri că nu ești trezit/ă! Ești! De aceea, ajută la trezirea altora. Cum? Nu contează! Important e să ai această INTENȚIE! Restul vine de la Sine, adică de la Sinele tău spiritual.     

Următorul episod<< Cap Compas – Viitorul! (I)
Acest articol face parte 2 din 2 seria Cap Compas – Viitorul!
Articolul precedentSfârșitul științei materialiste, începutul științei holistice
Articolul următorAstrologie – Punctul Motivației Profesionale
Contele Incappucciato este un fel de jucător multidimensional, specialitatea sa fiind metafizica de gospodină, adică spiritualitatea practică utilă omului în orice ocazie, chiar și când speli vasele!
4.5 2 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
razasoarelui8
razasoarelui8
9 luni în urmă

⚖ Just Just bun răspuns ales și îndeajuns

Toma Mihalache
Toma Mihalache
9 luni în urmă

Foarte interesant si credibil.