Asemenea spirite înșelătoare cunosc multe lucruri din viața noastră, în cazul în care au vreun interes și ne urmăresc. De ce să ne urmărească?

Așa după cum știm pe timpul nopții nu avem deloc control asupra mecanismelor corpului nostru, cu atât mai puțin asupra structurii noastre cerebrale. Ca urmare, în timp ce ne deplasăm prin tot felul de spații astrale, putem întâlni tot felul de personaje și situații care au legătură cu ceea ce ni se întâmplă în viața de zi cu zi. Cu toate acestea, ceea ce se întâmplă acolo în vis, este dincolo de capacitatea noastră de control, și uneori putem fi victima unei împrejurări astrale, de pe urma căreia ne putem trezi dimineața cu o stare foarte neplăcută. E ca și când am făcut ceva de nefăcut, deși știm în realitate că nu am făcut chiar nimic rău. Dar atunci de ce simțim așa ceva? Este un disconfort care după jumătatea zilei dispare, deoarece ne luăm cu alte treburi și energia imprimată de acel eveniment din vis se disipează până la urmă. Însă rămâne senzația memorată.

De exemplu, ne întâlnim în vis cu soacra, e doar un exemplu, și aceasta încă trăiește. Dar dacă nu ne înțelegem cu ea în lumea aceasta, în care trăim, și visăm că în astral ea e binevoitoare cu noi și chiar ne dă un cadou frumos, individul în cauză, care visează așa ceva, își pune întrebarea – chiar în vis fiind – de ce soacra sa e atât de binevoitoare, când în lumea asta e de fapt o scorpie cu 5 măști? Deci la astfel de chestii ne referim, și vreau să fiți atenți la explicații…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

5 3 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile