Cine mai pune botul la “prostii” în 2022? Prețul plătit pentru acest lucru s-ar putea să fie atât de mare, încât să fie copleșitor.

Hai că a venit 2022 și lucrurile devin din ce în ce mai transparente, chiar dacă nu pare așa. Pentru cei pasionați de Cheile Genelor, în 2027 începe ciclul global care are ca temă evolutivă fix întruparea Transparenței. Totuși, pentru a întrupa Transparența, ambele părți trebuie să iasă la suprafață, partea umbroasă precum și partea luminoasă din poveste.

Măștile cad și arată adevărata față a oamenilor, ceea ce se ascunde în spatele unei imagini construite de mici. Prea multă poltiețe, prea multă amabilitate mimată, acestea părând profitabile la acel moment, au dus la înghițirea, la reprimarea unor frustrări care acum ies la suprafață.

Știi vorba aceea cu “întorsul foii”, fix asta se întâmplă acum, “se întoarce foia”, ceea ce părea și cine părea că este o beneficitate pentru tine, pentru umanitate, devine o fiară care cere reparație, care cere vindecarea cu spume la gură.

Pentru mine este amuzant cum oamenii se pot duce la vot pentru a ștampila, pe bază de încredere, niște politicieni, niște oameni pe care nu îi cunosc. Rolul acestora a fost și este în continuare, doar de a fi buni actori, de a părea că sunt într-un anumit mod care să le permită validarea. Acei oameni nu își permit să fie oameni pentru că i-ar descalifica din start… și oamenii, masele se duc și validează acest comportament considerându-l normal.

Probabil o fac pentru că nu își recunosc măștile pe care le poartă ei, măști care îi țin departe de propria lor umanitate, umanitate care răbufnește prin “întoarcerea foii”, când nu mai suportă, când sunt copleșiți.

Mă uit la ceea ce se întâmplă în Australia cu mult mediatizatul caz al tenismenului Djokovic și exact asta observ, “întoarcerea foii”. Cei de acolo sunt atât de frustrați că au fost ținuți în casă aproape UN AN DE ZILE în lockdown încât nu concep că poate cei care i-au băgat acolo nu au luat decizia potrivită.

Au investit moral, emoțional, fizic atât de mult în a rezista încât acum, tot ceea ce au adunat, iese la suprafață. Politicienii de acolo, decât să își supere populația pe care au traumatizat-o, au decis că este mai important să le ofere capul lui Moțoc decât să recunoască lipsa de sens a unor măsuri pe care le-au luat.

Cei la care te-ai fi așteptat să îi ia partea tenismenului, sportivii participanți la Australian Open, au aruncat și ei grenade din spatele zidului, spunând că și ei s-au sacrificat lăsându-se pătrunși de “zer”. Hai să o luăm logic și pe baza unor minime cunoștințe medicale, chiar dacă situația nu poate fi explicată doar logic, dacă într-adevăr lucrurile stau cum spune tenismenul și că în decembrie a avut o întâlnire cu “vid”-ul și că a primit cadou niște “anticorpi” (nici normal nu mai pot scrie că refulează Facebook-ul), atunci ce rost ar mai fi avut să fie pătruns și de “zer”?

Chiar și în România, sondajele făcute ad-hoc, arată că oamenii nu îl sprijină pe Djokovic ci măsura statului australian de a îi anula viza. După cum scriam mai sus, lucrurile nu mai sunt doar din domeniul logicii ci au intrat de mult în abstract.

Acum, concluzia pe care o am referitoare la acest subiect, dacă te aștepți la umanitate din partea maselor, în următoarea perioadă, mult succes. Acestea vor proverbialul cap al lui Moțoc, chiar dacă nu le va rezolva vreo problemă ci doar le va oferi o satisfacție temporară, un fel de orgasm superficial provenit din masturbare.

Pentru ca un om să fie în contact cu umanitatea sa, a fost nevoie să treacă prin greutăți, prin provocări, prin suferință, pentru a da la o parte condiționările care îl mențineau bleg, incapabil să gândească altfel decât dogmatic. Umanitatea presupune a gestiona toate “culorile” emoțiilor, a gestiona gândurile, a gestiona corpul, câți oameni cunoști care pot face asta?

Să recunoaștem, trăim într-o societate plină de oameni incapabili să se adapteze, incapabili să decidă pentru ei, deconectați de la simțire, de la bunul simț. Printre aceștia sunt foarte mulți așa ziși intelectuali care tot ce fac este să propovăduiască gândirea dogmatică, doar pentru că aceea este singura care le oferă alinarea, acel orgasm superficial menționat mai sus.

În plus, gândirea dogmatică cere adepți, cere “followeri”, gândirea adaptativă, bazată pe fiecare moment, nu are nevoie de adepți, pentru că este în acord cu situația din prezent. Asta ar fi recomandat să contemplăm cu toții, vrem followeri și figuri autoritare care să ne dicteze încotro să mergem ori vrem aliați, oameni cu care să colaborăm cu și din egalitate, din aia autentică, nu d-aia hollywood-iană bazată pe impunere și forțări.

Nu uita că figura autoritară are nevoie de tine pentru a fi validată tot timpul pe când omul care îți este egal nu are nevoie de tine ci colaborează când este nevoie și când este cu bucurie și creativitate. Sistemul nu este interesat de egalitate, sistemul are nevoie de figuri autoritare, de Moțoci și de “prostime”.

Cine mai pune botul la “prostii” în 2022? Prețul plătit pentru acestea s-ar putea să fie atât de mare, încât să fie copleșitor. Dacă nu mă crezi, uită-te la prețul la energie electrică și la gaze, preț posibil doar pentru că unii pe care majoritatea i-a votat au decis că cei care i-au votat sunt niște vaci de muls, niște proști care merită să fie prostiți.

Previziunea pe care o am pentru anul 2022 este că doar cei care își cultivă umanitatea și au aliații lângă ei, oameni pe sufletul lor, vor avea o perioadă înfloritoare. Restul vor alerga la infinit după capul lui Moțoc pentru că dacă s-ar opri știu instinctiv că vor fi copleșiți de suferința, de frustrarea, de furia pe care le-au acumulat. Așa că aleargă în continuare și vor alerga în continuare…

Articolul precedentSemnificațiile esoterice ale corpului uman (IV)
Articolul următorEnergia Întunecată și Evoluția Spirituală
Trainer formator din 2008, Ambasador Cheile Genelor în România, Human Design și practicant al decondiționării mentale și emoționale.
4.3 4 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Chibulcutean Cristina
Chibulcutean Cristina
1 an în urmă

Minunat articol!