Forța Vie se află în fiecare celulă din corpul nostru fizic, în fiecare particulă de energie care compune fiecare corp subtil al aurei.

Ați auzit vreodată de așa ceva…? Atenție cititorule, nu te grăbi să confunzi ceea ce ai citit în titlu cu Apa Vie, aceea este cu totul altceva.

În seria de filme „Războiul stelelor” întâlnim în cea de-a doua trilogie – realizată cronologic între 1999-2005 – conceptul de „Forța Vie”. Așa cum explicau anumite personaje din aceste filme, Forța Vie este un Câmp de Energie existent peste tot în univers, care leagă între ele toate formele de existență, de la firul de praf cosmic până la cele mai mari stele și planete din orice galaxie. Dacă ne raportăm prin prisma acestui concept la noțiunile fizicii moderne, întâlnim ideea și principiul Conștiinței Universale, care este unul din multele nume ale Creatorului. Acesta a mai primit de-a lungul mileniilor și alte denumiri: Conștiința Eternă, Cel Etern, Mintea Universală, Prezența și alte denumiri de care nu mai știm, date de către alte străvechi culturi care au dispărut de mult.

Dar ce ziceți dacă această Forță Vie există și e la fel de reală ca respirația noastră?

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Articolul precedentTipare, caracter și destin
Articolul următorSecretele creierului – neuroplasticitatea (III)
Magic şi mistic, două căi complementare prin care adună informaţia şi o transpune ştiinţific şi ezoteric într-o largă paletă informaţională pe înţelesul tuturor. Meer Lyn are o personalitate asemănătoare unui jongleur ancestral.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile