Acasă Revista Cosmos Cunoaștere și evoluție Cauzele spirituale ale bolilor: Nasul – Polipii și Sinuzita

Cauzele spirituale ale bolilor: Nasul – Polipii și Sinuzita

0
2736
Cauzele spirituale ale bolilor: Afecțiunile nasului – Rinita
© Pixabay
Timp estimat de citire: 2 minute

Sunt diferite aspecte care acționează la nivelul conștientului, dar și al subconștientului, provocând dificultăți respiratorii care ating zonele învecinate nasului.

Organul nazal este cel mai important din perspectiva respirației, deoarece prin el circulă fluxul de oxigen, dar și cel pranic care întreține vitalitatea organismului. Problemele respiratorii care pot apărea la interiorul nasului indică diferite aspecte de dezechilibru relațional și de atitudine. Și vom vedea care sunt acele aspecte legate de buna sau proasta funcționare a respirației.

Luăm prima dată polipii. Mulți oameni trăiesc la un moment dat în viața lor diferite situații care-i necăjesc prea mult. Desigur că nimeni nu dorește să treacă prin asemenea situații neplăcute. Mai ales în relațiile de familie se întâmplă astfel de chestiuni. Cu timpul, pentru că fiecare individ implicat în așa ceva ține la punctul său de vedere, se poate ajunge la neînțelegeri. Dar nu neînțelegerile provoacă apariția polipilor nazali, care la rândul lor determină probleme respiratorii în timpul somnului, ci atitudinea persoanei față de celelalte persoane cu care are neînțelegerile…

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

   
Următorul episod<< Cauzele spirituale ale bolilor: Nasul – Rinita

NICIUN COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?