Cauzele spirituale ale bolilor: Afecțiunile nasului – Rinita
© Pixabay
Timp estimat de citire: 2 minute

Sunt diferite aspecte care acționează la nivelul conștientului, dar și al subconștientului, provocând dificultăți respiratorii care ating zonele învecinate nasului.

Organul nazal este cel mai important din perspectiva respirației, deoarece prin el circulă fluxul de oxigen, dar și cel pranic care întreține vitalitatea organismului. Problemele respiratorii care pot apărea la interiorul nasului indică diferite aspecte de dezechilibru relațional și de atitudine. Și vom vedea care sunt acele aspecte legate de buna sau proasta funcționare a respirației.

Luăm prima dată polipii. Mulți oameni trăiesc la un moment dat în viața lor diferite situații care-i necăjesc prea mult. Desigur că nimeni nu dorește să treacă prin asemenea situații neplăcute. Mai ales în relațiile de familie se întâmplă astfel de chestiuni. Cu timpul, pentru că fiecare individ implicat în așa ceva ține la punctul său de vedere, se poate ajunge la neînțelegeri. Dar nu neînțelegerile provoacă apariția polipilor nazali, care la rândul lor determină probleme respiratorii în timpul somnului, ci atitudinea persoanei față de celelalte persoane cu care are neînțelegerile…

   
Următorul episod<< Cauzele spirituale ale bolilor: Nasul – Rinita
Articolul precedent„Corbul în zadar se spală, că negreaţa nu şi-o pierde”
Articolul următorMintea – fațetele personalității (III)
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile