Cauzele spirituale ale bolilor: Afecțiunile nasului – Rinita
© Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Rinita nu e doar o alergie, ci constituie un effect al unei schimbări parțiale sau totale pe planul energiilor subtile a relației dintre două persoane.

Parte componentă a feței noastre, nasul reprezintă un instrument necesar procesării unei importante părți a informațiilor pe care le asimilăm din mediul înconjurător. Astfel el este direct conectat la mintal și la creier, mai exact la scoarța cerebrală dar și la trunchiul cerebral. Și vom explica pe scurt că rolul nasului este unul foarte important în viața noastră.

S-au realizat experimente în care s-a urmărit dovedirea importanței nasului, cel puțin din perspectiva olfactivă. De exemplu, una e să miroși ceva cu ochii deschiși, și alta e să faci același lucru legat la ochi, percepția nu se diminuează, dar cumva se modifică și identificarea aromei respective devine puțin mai dificilă. Deci mirosul are nevoie de suportul văzului pentru funcționarea 100% la un om sănătos și întreg.

Dar să nu divagăm…

 
Următorul episodCauzele spirituale ale bolilor: Nasul – Polipii și Sinuzita >>
Articolul precedentExerciții fizice când ești răcit
Articolul următor„Nu vasul, dar ce pui în el miroase”
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile