Orice stare mentală de furie, de agitație, de îngrijorare, ori de frământare pentru ceva anume, este purtătoare și emițătoare de imperil.

Civilizația modernă a devenit una plină de provocări pentru toată lumea, nu mai contează acum că ești un om de rând sau mare miliardar pe plan mondial. Grijile și stresul sunt la ordinea zilei peste tot. Și ca urmare a influenței acestor factori, miliarde de ființe umane se simt aproape zilnic asaltați de tot felul de stări care le solicită sistemul nervos.

De asemenea, miliarde de oameni, probabil vreo două aproximativ, recurg la rețete prescrise de medici, fie psihologi, fie psihiatri, și își tratează problemele neuronale cu fel și fel de medicamente. Alte sute de milioane care au probleme similare apelează la remediile naturiste, însă ce să vezi… problemele sunt tot acolo, oricât se străduiesc oamenii să le rezolve sau să le facă față. De ce persistă problemele? Poate pentru că au devenit prea multe, și nu este vorba aici că noi ca ființe ne-am fi pierdut capacitatea de apărare în fața factorilor de stres…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

  
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Stana Mazgoi

Informatiile dvs sant de mare ajutor.
Va multumesc!
Vreau sa ma abonez.

COSMOS

Intrati pe pagina de abonamente: https://revistacosmos.com/abonament