Orice stare mentală de furie, de agitație, de îngrijorare, ori de frământare pentru ceva anume, este purtătoare și emițătoare de imperil.

Civilizația modernă a devenit una plină de provocări pentru toată lumea, nu mai contează acum că ești un om de rând sau mare miliardar pe plan mondial. Grijile și stresul sunt la ordinea zilei peste tot. Și ca urmare a influenței acestor factori, miliarde de ființe umane se simt aproape zilnic asaltați de tot felul de stări care le solicită sistemul nervos.

De asemenea, miliarde de oameni, probabil vreo două aproximativ, recurg la rețete prescrise de medici, fie psihologi, fie psihiatri, și își tratează problemele neuronale cu fel și fel de medicamente. Alte sute de milioane care au probleme similare apelează la remediile naturiste, însă ce să vezi… problemele sunt tot acolo, oricât se străduiesc oamenii să le rezolve sau să le facă față. De ce persistă problemele? Poate pentru că au devenit prea multe, și nu este vorba aici că noi ca ființe ne-am fi pierdut capacitatea de apărare în fața factorilor de stres…

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

  
Articolul precedentCărui Dumnezeu ne închinăm?
Articolul următor„Când va sta oul în cui”
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
Stana Mazgoi
Stana Mazgoi
3 luni în urmă

Informatiile dvs sant de mare ajutor.
Va multumesc!
Vreau sa ma abonez.

COSMOS
Admin
3 luni în urmă
Răspunde  Stana Mazgoi

Intrati pe pagina de abonamente: https://revistacosmos.com/abonament