Astfel de boli fantomă apar după vârsta de 35-42 de ani, când individul intră în etapa de viață guvernată de către Jupiter.

Despre bolile fantomă sau fantomatice cum li se mai spune nu a auzit prea multă lume, deși la majoritatea oamenilor și îndeosebi la persoanele feminine asemenea manifestări sunt destul de dese.

De multe ori auziți discuții între două sau trei persoane, una dintre ele plângându-se că are ba niște arsuri foarte mari în talpă, ba că are nu știu ce fierbințeală la ceafă sau înțepături foarte mari și dureroase în spate, fără ca sănătatea fizică să fie afectată. Ba multe dintre asemenea persoane au mers în mod repetat la un control medical, rezultatul depistării vreunei cauze concrete fiind zero.

Este evident că o cauză există în manifestarea unor astfel de stări neplăcute, cu caracter fantomatic – adică ele se manifestă dar corpul fizic este sănătos! – și de cele mai multe ori o asemenea chestiune are legătură cu evenimente și fapte pe care persoana de acum le-a făcut în altă viață. Și doar medicina holistică le poate explica.

În timp ce medicina convențională se concentrează adesea pe cauzele fiziologice și psihologice ale bolilor fantomă, o perspectivă spirituală poate oferi o altă dimensiune a înțelegerii acestui fenomen complex. Deși nu este pe larg acceptată în comunitatea medicală, abordarea spirituală își găsește rădăcinile în tradiții ancestrale și filozofii orientale, precum și în cadrul unor curente religioase.

Karma – încărcătura energetică a bolilor fantomă

În cadrul filozofiilor hinduse și budiste, conceptul de karma și reîncarnare susțin și chiar dovedesc un adevăr și anume că acțiunile noastre din viețile anterioare pot avea un impact asupra stării noastre fizice și mentale în viața actuală. Conform acestor învățături spirituale orientale, a căror exactitate a fost confirmată în timp, bolile fantomă ar putea fi rezultatul unei „datorii karmice”, reprezentând suferința sau disconfortul pe care l-am cauzat altora în viețile trecute. Prin urmare astfel de simptome precum senzații de arsuri, fierbințeli, dureri scurte și intense și repetate în diferite părți ale corpului, deși persoana este sănătoasă, sunt rezultatul unor semnale ce provin din încărcătura karmică pe care persoana o poartă în aura sa, pe un anumit strat care corespunde conexiunii cu viața anterioară și cu fapte comisă. 

Energiile Subtile

Așa cum deja este bine cunoscut în tradiții precum Qigong sau Reiki, fiecare organism viu are un câmp energetic propriu, cunoscut sub diverse nume, precum „chi”, „prana” sau „aura”. Potrivit acestor tradiții, bolile fantomă ar putea fi cauzate de un dezechilibru energetic sau de „blocaje” în aceste câmpuri energetice, care au la bază atitudini sau fapte care ies din echilibrul stabil al legilor Divine. Conștientizarea acestor simptome prin prisma analizei astrogramei natale, și abordarea cunoașterii spirituale pentru a desluși specificul cauzei, oferă posibilitatea rezolvării unor asemenea situații. De obicei, astfel de boli fantomă apar după vârsta de 35-42 de ani, când individul intră în etapa de viață guvernată de către Jupiter, semnificatorul moral al karmei care corespunde corpului cauzal – conștiința, unde sunt înmagazinate toate informațiile din alte vieți, și deci și acele fapte care ne semnalează în viața asta prin diferitele simptome fantomatice care apar la un moment dat. Și în funcție de locul în care se manifestă, și care are legătură cu una sau alta dintre planete în harta natală sau cu unul dintre corpurile subtile, vom cunoaște despre ce este vorba și ce anume avem de îndreptat.

Articolul precedentIndividualizarea și uniunea cu Sinele Spiritual
Articolul următorFiința Suverană și cetățeanul democratic (I)
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
3.7 3 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile