Cauzele spirituale ale bolilor de oase
© CC0 / Pixabay
Timp estimat de citire: 4 minute

Sistemul osos este corelat cu voinţa şi decizia, deci că ceea ce gândim la nivel mental va afecta oasele la un moment dat.

Vaţa pe Pământ are o mulţime de aspecte. Multe dintre ele au legătură directă cu felul în care noi reacţionăm faţă de mediul înconjurător, în raport cu menirea noastră ca fiinţe raţionale şi inteligente.

Fiecare dintre noi este un adevărat complex de materie şi energie care funcţionează impecabil până pe la vârsta de 45-50 de ani, nivel de la care mai mult sau mai puţin încep să apară treptat problemele de sănătate, dacă nu luăm măsuri din timp. Tocmai de aceea este foarte important să ne cunoaştem harta natală astrologică, deoarece acolo putem vedea din punct de vedere karmic eventualele probleme de sănătate.

Pentru că vorbim despre sistemul osos, în astrologie Saturn guvernează sistemul osos, dar şi casa a 10-a a afirmării profesionale. Pentru a face o mică divagaţie să explicăm de ce casa a 10-a are legătură cu sistemul osos?

Următorul episod<< Cauzele spirituale ale bolilor de oase – Introducere (I)Cauzele spirituale ale bolilor de oase – Coloana vertebrală (III) >>
Articolul precedentAnunnaki din spatele Illuminati – II
Articolul următorCutremurele – ipoteze noi – VI
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest
0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile