Cauzele spirituale ale bolilor de oase
© CC0 / Pixabay
Timp estimat de citire: 3 minute

Se poate spune la ora actuală, ce fel de atitudine are o persoană în funcţie de durerea sau simptomatologia manifestată.

Oasele reprezintă una dintre cele mai interesante părţi ale corpului uman, imediat după creier dacă am face o clasificare a structurii anatomice. Fără oase restul structurii noastre fizice nu ar putea exista aşa cum ştim astăzi.

Contrar unor vechi păreri moştenite din zona academică britanică – căci vreme de 3-4 secole Mecca mediului academic european era Academia Regală Britanică – unde „capetele de ou” considerau că oasele erau doar oase şi aveau doar un rol minor în comparaţie cu celelalte funcţii şi organe ale corpului, astăzi datorită cuceririlor ştiinţifice ştim că celula osoasă este capabilă să înmagazineze de 100 de ori mai multă informaţie decât celula dintr-un ţesut oarecare.

Astfel vedem că este necesar să ne reconsiderăm total poziţia şi părerea despre oasele noastre, mai ales că după vârsta de 50 de ani dacă nu luăm măsuri de menţinere a sănătăţii, pot apare probleme ale sistemului osos ce tind să se agraveze.

Atitudinea este esenţială pentru sănătatea noastră.

Orgoliul, aroganţa, agresivitatea, lipsa de scrupule şi alte aspecte negative ale personalităţii umane, vor duce mai devreme sau mai târziu la dezechilibrul mineral la nivelul oaselor şi implicit la apariţia unor boli fizice.

Să luăm cazul unei situaţii dintr-o familie, ale cărei tabieturi cotidiene conţineau discuţii pe marginea ştirilor de la televizor.

Vreme de câţiva ani, aflaţi la vârsta a treia, cei doi soţi discutau aprins aproape seară de seară despre ceea ce aflau la emisiunile urmărite. Desigur că având fiecare propriul punct de vedere şi nivelul de înţelegere al unor asemenea chestiuni văzute la televizor, de multe ori discuţia devia pentru că dintr-una dădeau într-alta, cum se spune pe româneşte. Şi la un moment dat surveneau certuri născute din opinii diferite asupra unui aceluiaşi subiect vizionat.

Cu timpul soţia a început să acuze o durere la nivelul genunchiului stâng, iar după câteva luni de la asta şi soţul a început să acuze o durere la început cam surdă, dar care ulterior s-a accentuat, în zona bazinului în partea stângă înspre spate, unde se îmbină încheietura şoldului cu osul iliac. Pentru că amândoi sunt persoane care nu cunosc mai nimic despre chestiunile spirituale, fiind de modă veche cu prejudecăţi şi superstiţii în acest sens, nu aveau de unde să ştie că simptomele şoldului şi genunchiului proveneau din atitudinea lor unul faţă de celălalt.

Şi să explicăm şi de ce.

Următorul episod<< Cauzele spirituale ale bolilor de oase – Coloana vertebrală (III)Cauzele spirituale ale bolilor de oase – Scolioza și cifoza (V) >>
Articolul precedentApa şi bolile civilizaţiei – II
Articolul următorCetatea Luminii din Ţara Luanei – Regele Luana (I)
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile