Cauzele spirituale ale bolilor de oase
© CC0 / Pixabay

Pe omul nostru l-a ajuns o chestie karmică ce loveşte la nivelul gleznei. Despre ce poate fi vorba?

Continuăm serialul nostru despre cauzele care determină dereglări la nivelul sistemului osos. Glezna este unul dintre punctele cele mai importante ale sistemului nostru locomotor, deoarece dispune de un grad de flexibilitate ce permite deplasarea înainte, înapoi, dar şi în laterale, dacă recurgem la diferite mişcări compuse.

Spuneam că din punct de vedere esoteric glezna este considerată Poarta de Implicare, iar orice dezechilibru apărut la nivelul ei corespunde în mod clar unor atitudini greşite al individului. Desigur, pot fi tot felul de atitudini, dar dacă raportăm cele două glezne la relaţiile dintre genuri, avem o paletă destul de largă de aspecte.

Implicarea unei persoane în diferite chestiuni sociale, profesionale sau relaţionale determină şi setul criteriilor noastre de viaţă, pe care le folosim în tot felul de împrejurări personale sau colective. Şi să luăm câteva exemple concrete în acest sens, pentru a înţelege cum stă treaba.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Cauzele spirituale ale bolilor de oase – Gleznele (VIII)Cauzele spirituale ale bolilor de oase – Zona cervicală (X) >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?