Cauzele spirituale ale bolilor de oase
© CC0 / Pixabay

Dacă există probleme de comunicare sau de atitudine între cei doi atunci segmentul toracal al coloanei vertebrale a copilului va avea de suferit.

Continuăm cu prezentarea acelor dezechilibre legate de sistemul osos, pentru a vedea adevăratele cauze ale bolilor ce apar la nivelul acesta.

Este foarte important de ştiut faptul că orice segment al sistemului osos este conectat la aspecte ale vieţii noastre, dar şi la modul în care relaţionează cei din jurul nostru, îndeosebi cei din familie.

De exemplu, şi în deceniile trecute dar şi în prezent mulţi copii de şcoală gimnazială sunt diagnosticaţi cu scolioză.

Acest diagnostic este pus corect, căci coloana copilului respectiv prezintă aşa ceva, însă este greşită stabilirea cauzei.

Medicii susţin că scolioza este determinată de poziţia incorectă a copilului în bancă, dar afirmaţia lor este cu totul eronată, deoarece aşa cum stau copiii în bănci, ar însemna că dintr-o clasă de 30 de elevi cel puţin 5-6 ar trebui să aibă scolioză din cauza posturii în care stau. Astfel într-o şcoală gimnazială ar trebui să existe mulţi copii care ar prezenta scolioză datorită faptului că nu stau cu coloana dreaptă atunci când se află în bancă.

Medicii sunt pe aproape cu explicaţia reală, însă nu din cauza posturii în bancă are copilul scolioză.

Răspunsul este că respectivul copil are coloana fragilă la nivelul vertebrelor, datorită relaţiei dintre părinţii săi.

Dacă relaţia aceasta este dificilă cu multe probleme – mai ales probleme de natură emoţională – atunci aura copilului preia la nivelul vertebrelor toracale o parte a acelor energii perturbate dintre părinţii săi.

Ca urmare la nivelul coloanei toracale vertebrele vor fi afectate de o stare sufletească inadecvată, datorită energiei negative preulate care se instalează în zona aceea a aurei.

Şi să explicăm şi de ce se întâmplă aşa.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Cauzele spirituale ale bolilor de oase – Șoldurile (IV)Cauzele spirituale ale bolilor de oase – Zona lombară (VI) >>
Acest articol face parte 5 din 14 seria Cauzele spirituale ale bolilor de oase
Articolul precedentApa şi bolile civilizaţiei – III
Articolul următorCetatea Luminii din Ţara Luanei – Trovanții (II)
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile