Cauzele spirituale ale bolilor de oase
© CC0 / Pixabay

Iată de ce este foarte important să ne examinăm din când în când atât gândurile, cât şi atitudinea faţă de situaţii şi persoane.

V-aţi gândit vreodată cum se mişcă oasele înăuntrul organismului nostru atunci când mergem pe stradă sau prin casă? Cu certitudine că nu!

Vă invit şi vă provoc în acelaşi timp la un mic exerciţiu de imaginaţie, de a vă imagina pe ecranul interior al minţii, atunci când vă mişcaţi, cum se mişcă şi oasele odată cu mâinile, cu picioarele şi cu degetele. Chiar dacă este un exerciţiu foarte util pentru propriile capacităţi creative, nu prea este o imagine plăcută să vizualizăm aşa ceva.

Din episodul trecut aţi putut constata că problemele de coloană vertebrală au legătură directă cu relaţia dintre membrii familiei.

Astfel în funcţie de problemele manifestate în interiorul familiei, apar simptome ce se pot manifesta la unul dintre nivelele coloanei vertebrale.

De exemplu:

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Cauzele spirituale ale bolilor de oase – Scolioza și cifoza (V)Cauzele spirituale ale bolilor de oase – Genunchii (VII) >>

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?