Cauzele spirituale ale bolilor de oase
© CC0 / Pixabay

Genunchiul este un punct important al structurii noastre, inclusiv cea subtil energetică, prin care putem urmări propria evoluţie dar şi evoluţia altora şi problemele lor karmice.

Să continuăm serialul nostru despre afecţiunile subtile ale sistemului osos. Ne vom ocupa în cele ce urmează de zona genunchilor, deşi partea osoasă a corpului uman include şi alte zone la fel de importante. Totuşi o să vedeţi că genunchii au rolul lor, uneori deosebit, în ecuaţia destinului personal.

În astrologie genunchilor le corespunde Saturn care guvernează Capricornul şi casa a 10-a şi din această perspectivă, zona genunchilor ţine de domeniul decizional. Fiind casa a 10-a a poziţiei sociale, este evident că vorbim aici de decizie, căci dacă nu am lua decizii în domeniul social, nu am putea să realizăm o serie întreagă de lucruri în viaţa noastră.

Genunchii, în afară de faptul că ţin de decizie, reprezintă şi primul segment mobil de la nivelul picioarelor.

Spre deosebire de şolduri care sunt fixe, genunchii se pot flexa, ceea ce înseamnă şi capacitatea individului uman de a se plia pe o situaţie, pe o problemă sau de a fi pur şi simplu flexibil faţă de viaţă şi provocările aduse de ea.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Cauzele spirituale ale bolilor de oase – Zona lombară (VI)Cauzele spirituale ale bolilor de oase – Gleznele (VIII) >>
Acest articol face parte 7 din 14 seria Cauzele spirituale ale bolilor de oase
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile