Cauzele spirituale ale bolilor de oase
© CC0 / Pixabay

De-a lungul acestui serial am parcurs principalele segmente ale sistemului osos, astfel încât acum ne-a rămas la dispoziţie pentru analiză zona coloanei cervicale.

Zona cervicală mai este numită popular şi ceafă şi ca urmare orice suferinţă care apare în zona aceasta este corelată cu vertebrele cervicale. Acestea au rolul anatomic de a menţine postura verticală a gâtului, ca să nu mai vorbim că susţine greutatea capului. De asemenea au conexiuni în plan spiritual cu diferite atitudini care-şi au rădăcina în propriile mentalităţi, deoarece find în partea din spate a capului, acesta fiind sediul gândirii conştiente – creierul mare – dar şi inconştiente – creierul mic – rezultă că există o gamă de aspecte legate de fiecare din cele şapte vertebre cervicale.

Pentru că nivelul capului reprezintă sediul gândirii şi al ideilor, şi al trecerii acestora către  zona de concretizare – mâinile, picioarele, corpul în general care execută diferite acţiuni – putem spune că aici sunt incluse atitudinea, voinţa şi intenţiile, care trebuie aplicate în vederea obţinerii unor rezultate concrete – acţiune, realizare, îndeplinire, exprimare etc. ca urmare în viaţa de zi cu zi.

Să enumerăm care sunt suferinţele cefei şi a zonei vertebrelor cervicale, în cazul acelor atitudini, idei, concepţii şi mentalităţi greşite şi dezechilibrate.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Cauzele spirituale ale bolilor de oase – Gleznele (IX)Cauzele spirituale ale bolilor de oase – C1, C2, C3 (XI) >>

1 COMENTARIU

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?