Cauzele spirituale ale bolilor de oase
© CC0 / Pixabay

Orice tensiune, blocaj, durere, orice senzaţie de disconfort resimţit la nivelul cefei, reprezintă un efect al greşitei utilizări a voinţei, intenţiei sau atitudinii.

De-a lungul acestui serial am parcurs principalele segmente ale sistemului osos, astfel încât acum ne-a rămas la dispoziţie pentru analiză zona coloanei cervicale.

Zona cervicală mai este numită popular şi ceafă şi ca urmare orice suferinţă care apare în zona aceasta este corelată cu vertebrele cervicale. Acestea au rolul anatomic de a menţine postura verticală a gâtului, ca să nu mai vorbim că susţine greutatea capului. De asemenea au conexiuni în plan spiritual cu diferite atitudini care-şi au rădăcina în propriile mentalităţi, deoarece find în partea din spate a capului, acesta fiind sediul gândirii conştiente – creierul mare – dar şi inconştiente – creierul mic – rezultă că există o gamă de aspecte legate de fiecare din cele şapte vertebre cervicale.

Pentru că nivelul capului reprezintă sediul gândirii şi al ideilor, şi al trecerii acestora către  zona de concretizare – mâinile, picioarele, corpul în general care execută diferite acţiuni – putem spune că aici sunt incluse atitudinea, voinţa şi intenţiile, care trebuie aplicate în vederea obţinerii unor rezultate concrete – acţiune, realizare, îndeplinire, exprimare etc. ca urmare în viaţa de zi cu zi.

Să enumerăm care sunt suferinţele cefei şi a zonei vertebrelor cervicale, în cazul acelor atitudini, idei, concepţii şi mentalităţi greşite şi dezechilibrate.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Următorul episod<< Cauzele spirituale ale bolilor de oase – Gleznele (IX)Cauzele spirituale ale bolilor de oase – C1, C2, C3 (XI) >>
Acest articol face parte 10 din 14 seria Cauzele spirituale ale bolilor de oase
Articolul precedentRevelaţii în întuneric
Articolul următorCum tratăm anxietatea şi insomnia?
Prin viziune şi profunzime aduce la suprafaţă din miezul ezoteric al misterelor aspectele care pot fi înţelese de către toţi cei pasionaţi de spiritualitate. Este redactor şi colaborator la revista COSMOS încă din 2006 şi preferă anonimatul pentru că nu-i plac autografele.
0 0 voturile
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile
GM
GM
3 ani în urmă

Aveti articole spirituale interesante!