Cauzele spirituale ale bolilor de oase
© CC0 / Pixabay

Disfuncţia vertebrei C3 poate separa omul de adevărul spiritual din el însuşi, producând neîmplinirea menirii pentru care persoana se află aici pe Pământ.

Continuăm cu prezentarea simptomelor şi disfuncţiilor ce pot apare la nivelul coloanei vertebrale cervicale. Şi în acest număr ne ocupăm de a treia vertebră C3.

Este foarte important să ne dăm seama că deşi prin comparaţie este foarte mică în raport cu restul coloanei vertebrale, totuşi zona cervicală este poate mult mai importantă datorită faptului că este direct legată de cap, şi prin traseele nervoase este conectată la anumite funcţii cerebrale. În Ştiinţa Spirituală se cunoaşte că fiecare parte a corpului, inclusiv cea osoasă, are un echivalent în anumite atitudini, mentalităţi şi caracteristici de personalitate. La o primă apreciere asemenea chestiuni par de necrezut, dar la ora actuală încet-încet ştiinţa modernă vine să confirme faptul că există o asemenea legătură între toate părţile corpului. Astfel ştiinţa modernă a început şi ea să accepte noţiunea de Holism, adică tratarea corpului ca un întreg, chiar dacă de exemplu este disfuncţional doar unul dintre organe.

CONȚINUT RESTRICȚIONAT

 

Articol dedicat abonaților

Abonament expirat? Prelungește-l aici!

Următorul episod<< Cauzele spirituale ale bolilor de oase – C1, C2, C3 (XI)Cauzele spirituale ale bolilor de oase – C4, C5, C6 (XIII) >>
Acest articol face parte 12 din 14 seria Cauzele spirituale ale bolilor de oase
5 1 votează
Recenzie Articol
Abonează-te
Informează-mă despre
guest

0 Comentarii
Feedback-uri în linie
Vezi toate comentariile