Cauzele spirituale ale bolilor de oase
© CC0 / Pixabay

Moralitatea, simţul dreptăţii, credinţele şi convingerile ce ţin de spiritualitate au legătură cu buna funcţionare a vertebrei C7.

Iată că am ajuns şi la ultima vertebră cervicală – C7, în periplul nostru legat de simptomele sistemului osos. Veţi vedea că dintre toate vertebrele cervicale se pare că C7 este cea mai importantă, deoarece ea se comportă ca un nod osteo-nervos, ca un fel de “nod feroviar” care permite fluxurilor de energii cerebrale să curgă dinspre cap înspre restul corpului, dirijând prin comenzi raţionale şi logice mâinile, picioarele, reacţiile corpului în general.

Înainte de a expune simptomele şi explicaţiile despre dereglările acestei vertebre, să ne referim puţin la un aspect vizibil şi prezent la multe persoane, majoritatea lor feminine, care după vârsta de 45 de ani au vertebra C7 deformată. Cred că aţi putut vedea deseori asemenea persoane cu nodul acesta osos umflat, semn al unei deformări nu doar de poziţie a corpului în raport cu capul, ci şi a unei dereglări de atitudine. Cu alte cuvinte dereglarea de atitudine care provoacă deformarea acestei vertebre care în limbaj popular se numeşte “greabăn”, are legătură cu ideea de a apleca deseori capul în faţa altora, fie din lipsă de fermitate, fie din diferite concepte ce ţin de mentalitatea de slugărnicie. Şi odată cu trecerea timpului, segmentul coloanei cervical îşi pierde verticalitatea într-o anumită măsură, astfel încât la un moment data apare o tensiune în vertebra C7, care acţionează ca un pivot de sprijin al capului. Sau altfel spus ca un picior al macaralei care trebuie să susţină greutatea capului.

Conținut dedicat abonaților. Nu ai cont? Click aici.

Următorul episod<< Cauzele spirituale ale bolilor de oase – C4, C5, C6 (XIII)

Gânduri?

Lasă-ne o vorbă!
Cum te strigă?